Streamingtips #25 – Outlander, Trigger Warning en House of the Dragon

21 juni 2024 2 Minuten 0 Reacties
Trigger warning

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Outlander (Netflix)

Outlander is een serie die al tien jaar loopt en alles te maken heeft met tijdreizen, oorlog, liefde en drama. Claire Randall is een verpleegster die de tijdreizen maakt en die regelmatig moet kiezen tussen de jaren, de liefde en tussen kampen. Het lijkt een soort kostuumdrama, maar laat je niet misleiden door hoe het eruitziet, want deze serie is niet alleen maar zoetsappig: die Claire staat haar mannetje wel.

 

Trigger Warning (Netflix)

Jessica Alba speelt de hoofdrol in de nieuwe film Trigger Warning. Ze speelt een vrouw in de Special Forces die hoort dat haar vader is overleden. Ze gaat terug naar haar geboorteplaats en runt daar dan de bar die van de familie is. Daar loopt ze haar ex tegen het lijf, terwijl ze ondertussen probeert uit te vogelen wat haar vader toch is overkomen.

House of the Dragon (HBO Max)

De populaire spin-off van Game of Thrones genaamd House of the Dragon is toe aan zijn tweede seizoen en dit is niet in een keer te bingen. Je moet dus misschien twee maanden wachten als je het in één keer wil bekijken. House of the Dragon heeft zich bewezen als spin-off door het stevige verhaal, de interessante Game of Thrones-achtergrond en de prachtige kostuums en sets. Daarin stelt het tweede seizoen ook niet teleur.

Saw X (Prime Video)

De horrorfranchise Saw is inmiddels een grote filmreeks aan het worden. X grijpt terug in het verleden, want deze film speelt zich af tussen Saw I en Saw II waardoor het weer wat ruiger en meer oldschool wordt. De seriemoordenaar heeft weer heel veel gekke dingen bedacht om zijn slachtoffers aan te doen, hoewel het bij Saw altijd de vraag is of die slachtoffers het niet een klein beetje hebben verdiend…

Hotel Hell (Videoland)

Gordon Ramsay: is hij nou een goede kok of kijken we vooral graag naar hoe hij boos wordt op iedereen? Deze man is het brein achter de ‘idiot sandwich’ en hij weet mensen altijd hard aan te pakken wanneer ze hun horeca-etablissement laten versloffen en de gasten dingen voorschotelen die echt niet door de beugel kunnen. In deze reeks zie je daar weer een paar schoolvoorbeelden van. Genieten.

Reacties (0)