Streamingtips #3 – The Last of Us, That ’90s Show en Zillion

20 januari 2023 2 Minuten 1 Reacties
The Last of Us

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

That '90s Show (Netflix)

That ’70s Show was heerlijk: het tijdsbeeld, de lekker flauwe grappen en de cast die zeker niet slecht was met onder andere Laura Prepon en Mila Kunis. That ’90s Show belooft dat allemaal dunnetjes over te doen, maar dan wordt de flower power vervangen door girl power. Het gaat nu om het kind van Donna en Eric, die de zomer bij haar opa en oma spendeert en de lokale kinderen aldaar leert kennen.

The Last of Us (HBO Max)

De epische gameserie The Last of Us is voorzien van zijn eigen serie. Hoewel HBO Max het rustig aandoet met de releases: elke week één aflevering, weet de eerste aflevering al keihard binnen te komen. Trauma, emotie, het zit er allemaal in, en dat alles met dat horror-achtige tintje en dat lege gevoel van een apocalyps, want dit alles speelt zich af in een wereld waarin mensen geïnfecteerd raken met een virus.

American Dad! (Disney Plus)

In het achttiende seizoen van American Dad! zien we hoe onze favoriete CIA-agent kiest voor een nieuw carrièrepad en wel in de comedy. Hij neemt een baan aan bij Saturday Night Live en komt terecht in toch een soort van complot. Natuurlijk zien we ook hoe het gaat met zijn gezin, de rest van de familie Smith, in deze vrij langlopende satirische animatieserie.

Zillion (Amazon Prime Video)

Deze stond er stiekem vorige week al op, maar toen hadden we hem nog niet gezien. Nu wel, en het is een dikke aanrader. Het doet denken aan The Wolf of Wall Street, maar dan Belgisch. Het vertelt het waargebeurde verhaal van Frank Verstraeten, een computernerd die door een bizarre loop van omstandigheden nachtclubeigenaar werd. Deze geweldige Belgische film die enorm veel bekijks trok, laat je meegenieten van de highs, maar toont ook de lows. Uiteindelijk houd je er echter toch een goed gevoel aan over, en een heerlijke nostalgische trip met allerlei muziek uit de late jaren ‘90.

Reacties (1)