Streamingtips #29 – Knokke Off, They Cloned Tyrone en Invincible

21 juli 2023 2 Minuten 0 Reacties
They cloned tyrone

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Invincible (Amazon Prime Video)

De populaire animatieserie van Robert Kirkman, de bedenker van The Walking Dead, is toe aan zijn tweede seizoen. In Invincible draait het allemaal om superhelden, want de serie is gemaakt op basis van een Image-strip over een tiener die het te stellen heeft met zijn vader en de wereld: zijn vader is de machtigste superheld van het heelal en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

The Making of Ant-Man and the Wasp: Quantumania (Disney+)

De film heeft geen enorm hoge ogen gegooid en dat is jammer, want Ant-Man and the Wasp: Quantumania is een geweldige film om de nieuwe fase van het Marvel Cinematic Universe in te luiden. We maken kennis met een van de grote slechteriken uit het stuk, maar wel met de humor van Ant-Man en zijn bijzondere familie.

Knokke Off (Netflix)

Een zomer, tieners, drama: Knokke Off is een Nederlands-Belgische serie waarin meerdere tieners op zoek zijn naar een vakantie vol drugs, alcohol, seks en ontspanning. Maar uiteraard is wat ze eigenlijk vinden een heleboel drama, maar uiteindelijk hopelijk ook zichzelf. Met onder andere de Nederlandse actrice Anna Drijver.

They Cloned Tyrone (Netflix)

Een vreemd overheidscomplot is gaande en Tyrone blijkt te zijn gekloond. Gelukkig gaan zijn vrienden op zoek naar de waarheid. Een geweldige cast, dus dat moet wel een toffe film zijn: John Boyega, Jamie Foxx en Teyonah Parris bijvoorbeeld.

Suicide Squad (Amazon Prime Video)

Hij is een beetje gek, een beetje druk, maar eigenlijk wel heel lekker: Suicide Squad. Typisch een film die bij release als zo-zo werd bestempeld, maar nu toch wel een cultstatus heeft verworven. Dat kan ook haast niet anders met de briljantje Margot Robbie in de rol van Harley Quinn. Maar ook de rest van de cast is helemaal niet slecht: Idris Elba en John Cena bijvoorbeeld. Het is een gestoorde bunch bij elkaar, maar daarom zijn we ook zo van Suicide Squad gaan houden.

 

Reacties (0)