Streamingtips #28 – Bird Box Barcelona, Puss in Boots en B&B Vol Liefde

14 juli 2023 2 Minuten 0 Reacties
Puss in boots opvolger

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die weaan ek, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Unknown: Killer Robots (Netflix)

In dezelfde week als Google zijn AI-bot Bard in Nederland beschikbaar maakt, komt Netflix met de documentaire Unknown: Killer Robots. Hierin worden in een militair complex nieuwe soldaten gemaakt die niet menselijk zijn. Het zijn robots op basis van kunstmatige intelligentie. Oorlogsvoering wordt hierdoor ineens heel anders: deze documentaire laat zien wat hier de voors en de tegens van zijn.

Bird Box Barcelona (Netflix)

Bird Box kennen we als die film met Sandra Bullock, waarin ze genoodzaakt is om geblinddoekt door het leven te gaan, omdat de wereld is overgenomen door entiteiten die je niet mag zien, omdat je anders een einde aan je leven maakt. Een intense, zeer sterke film, die nu een Spaanse spin-off heeft genaamd Bird Box Barcelona. Je ziet de Spaanse stad zoals je die nog nooit zag.

Annie M.G. (Videoland)

Ze is een van de rocksterren op het gebied van schrijven: Annie M.G. Schmidt. De schrijfster bedacht onder andere Jip en Janneke, maar ook Ja Zuster Nee Zuster. Ze is geliefd, maar ze is ook heel eigenzinnig. Een zeer bejubelde serie over haar staat nu op Videoland, waarin Annemarie Prins de rol van Annie op zich heeft genomen. In deze zevendelige serie worden verschillende levensfases van de schrijfster belicht.

B&B Vol Liefde (Videoland)

Het is een van de meest besproken programma’s van vorige zomer en dat doen we deze zomer dunnetjes over. Of dik over: vooral de tantrische situaties bij een van de B&B-eigenaren maken de tongen los. B&B Vol Liefde is een realityserie waarin eigenaren van een bed and breakfast door heel Europa (en ditmaal zelfs Thailand) dates op bezoek krijgen. Dat dat soms voor ongemakkelijke Boer zoekt Vrouw-achtige situaties zorgt, dat is alleen maar leuk. En wordt dus ook massaal bekeken: niet alleen op televisie, maar ook elke werkdag op Videoland.

Puss in Boots: The Last Wish (SkyShowtime)

De Gelaarsde Kat uit Shrek heeft zijn eigen spin-off filmreeks en daar is dit het nieuwste deel van. In de film moet hij zijn grote trots opzij zetten wanneer hij door eigen toedoen acht van zijn negen levens kwijt is geraakt. Hij moet op zoek naar een manier om ze terug te krijgen en daarvoor gaat hij met Kitty Poezelpootje op pad.

Reacties (0)