Streamingtips #24 – This is Pop, Loki en Rick & Morty

25 juni 2021 2 Minuten 0 Reacties
this is pop

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Loki (Disney+)

Deze serie is niet deze week voor het eerst uitgekomen, maar we wilden even de kat uit de boom kijken. Dat hebben we gedaan en Loki is wel degelijk een aanrader te noemen. Vol rare plottwists en natuurlijk de charismatische hoofdrolspeler, kunnen we na drie afleveringen zeggen dat je deze Marvel-serie zeker een kans moet geven. Het kan -net als Loki zelf- nog alle kanten op, maar tot nu toe ziet het er goed uit voor de nieuwe serie van Disney+.

Rick & Morty (Netflix)

Een heleboel gloednieuwe zwarte en absurdistische humor is terug, want het nieuwe seizoen van Rick and Morty staat op Netflix. De avonturen over de gestoorde professor en zijn neefje die nog probeert uit te vinden hoe het leven werkt gaan weer vrolijk verder waar we zijn gebleven. Ook als je nog niet bekend bent met deze animatieserie: start dan bij seizoen 1 en voor je het weet ben je helemaal bij.

Samba (Videoland)

De film Samba online zetten is waarschijnlijk nu extra goed getimed, want nu Omar Sy straalt in het nieuwe deel van Lupin, willen we meer van hem zien. Dat kan in Samba, de film over een jongeman die vanuit Senegal naar Frankrijk komt, allerlei banen moet doen die hij helemaal niet leuk vindt om vervolgens een vrouw tegen te komen die weer met heel andere problemen kampt. Gaan ze het samen redden?

This Is Pop (Netflix)

In This Is Pop wordt elke aflevering een bepaalde muziekstroming uitgelicht. Of eigenlijk een gebeurtenis binnen de popmuziek. Denk aan: toen het gebruik van autotune normaal werd, of hoe country en pop regelmatig de strijd met elkaar zijn aangegaan. This Is Pop zit als documentaire enorm goed in elkaar en kijkt lekker weg. De makers hebben de juiste mensen weten te spreken en dat is te zien in deze kwalitatief goede serie vol bekende muziek.

Reacties (0)