Streamingtips #24 – Crazy Rich Asians, Tour de France en Clipped

14 juni 2024 2 Minuten 0 Reacties
Crazy rich asianss

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Tour de France: Au Coeur du Peloton (Netflix)

Helemaal Drive to Survive is het niet, maar als je de belangrijkste wielerronde van het jaar graag volgt, dan is Tour de France: Au Coeur du Peloton absoluut een serie om te kijken. De docu startte vorig jaar met een eerste seizoen en nu is er een nieuw seizoen om alle drama en teams uit de wielerronde van Frankrijk te volgen. 

Crazy Rich Asians (HBO Max)

Ze is in New York geboren en gaat met haar vriend naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Wat ze niet weet, is dat haar vriend tot een van de rijkste families in Azië behoort. Er gaat een wereld voor haar open. Maar ook eentje waarin ze ineens heel veel concurrentie blijkt te hebben. Reken op veel glitter and glamour in deze mooie, moderne romcom. 

Net als in de Film (Videoland)

Videoland is de thuishaven van Nederlandse films en dat is waarom we Net als in de Film aanraden. Dit drama dat vorig jaar verscheen vertelt een liefdesverhaal over muziek, elkaar weerzien en dat alles met de jaren 80 en 90 als setting. Erg vermakelijk, maar ook met de juiste hoeveelheid drama. 

Clipped (Disney+)

Zin in wat écht drama? In de biografische dramaserie Clipped ervaren we hoe ernstig de Sterling Affairs echt waren, waarbij een NBA-eigenaar extreem racistische uitingen deed die de hele wereld kon horen. De invloed op de mensen, de sporters en misschien zelfs basketbal zelf was groot en wordt in deze serie opgetekend door onder andere Laurence Fishburne.

The Iron Claw (Amazon Prime Video)

The Iron Claw is een bijzondere vertelling door Zac Efron, Jeremy Allen White en meer interessant bij elkaar geraapte acteurs over een worstelaarsfamilie. De Von Erichs zijn ontzettend fanatiek, maar blijken buiten de ring het ene na de andere persoonlijke probleem tegen het gespierde lijf te lopen.

Reacties (0)