Streamingtips #21 – Roadrunner, Snowfall en John Wick 3

20 mei 2022 2 Minuten 0 Reacties
Snowfall

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Videoland, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain (Amazon Prime Video)

Anthony Bourdain is als kok en foodcritic een icoon geworden, maar helaas veel te jong gestorven. In deze documentaire zie je hoe deze man zo beroemd werd, wat hem drijft en wat zijn valkuilen zijn. Je houdt van hem, of je haat hem, maar deze documentaire is sowieso interessant om te zien, omdat de man nu eenmaal zo’n eigen manier van doen had.

The Time Traveler’s Wife (HBO Max)

Op HBO Max verschijnt vanaf nu het eerste seizoen van het bijzondere The Time Traveller’s Wife. Hoe ga je om met een man die constant verdwijnt en in de tijd reist? Deze serie is een bewerking van de roman The Time Traveler’s Wife van Audrey Niffeneggers en bevat onder andere Rose Leslie uit Game of Thrones en Theo James uit The Divergent. Een veelbelovende titel, nieuw op HBO Max.

Snowfall (Disney+)

Op Disney Plus verschijnt nu het nieuwe seizoen van het alom geprezen Snowfall. In deze serie zien we het Los Angeles uit 1983: een stad die wordt geteisterd door drugscriminaliteit. Crack-cocaïne zwaait de scepter in de straten en in deze serie zie je dit verhaal vanuit zowel een drugshandelaar, een criminele dochter, een CIA-agent en een worstelaar door elkaar heen. Een geweldige serie waarvan nu het vijfde seizoen op Disney+ is verschenen.

Love, Death + Robots (Netflix)

Love, Death + Robots is een geweldige serie waarin verschillende creatieve geesten laten zien hoe zij de toekomst, of een multiverse zien waarin robots bestaan. De curators zijn ook niet de minsten: Tim Miller en David Fincher staan aan het roer van deze serie. Reken op verrassingen, buitenaards voelende ontmoetingen en duisternis versus comedy in het nieuwe, derde seizoen Love, Death + Robots.

John Wick 3: Parabellum (Netflix)

De heerlijke filmfranchise John Wick is om drie redenen geweldig. Keanu Reeves als hoofdpersoon, een heleboel hele harde actie en esthetisch zeer verantwoorde plaatjes. Deze actiefilms hebben ervoor gezorgd dat het actiefilmgenre weer nieuw leven werd ingeblazen. Ditmaal is John Wick het doelwit van menig crimineel, want er staat een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn naam.

Reacties (0)