Streamingtips #20 – Endeavour en The Beekeeper

17 mei 2024 2 Minuten 0 Reacties
BEEKEEPER

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV, SkyShowTime, HBO Max en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Endeavour (Videoland)

Op Videoland kun je nu genieten van het zesde seizoen van Endeavour. We hebben hier al eerder over getipt, want zeker voor de fans van de detective-serie Morse is dit een must-see. Het gaat over het oplossen van moordzaken, maar ook over de persoonlijkheid van de eigenzinnige Morse en hoe anderen daarmee omgaan. Of nou ja, proberen om te gaan.

The Beekeeper (Amazon Prime Video)

Je zit in een soort John Wick-achtige maffia en je bent een imker. Of je doet alsof je een imker bent. Heb je zin in een beetje geweld, dan kun je genieten van The Beekeeper met Jason Statham in de hoofdrol. Het is een film van David Ayer dus je kunt wat verwachten qua explosiviteit. We hebben ons vooral vermaakt met de bizarre rol van de Amerikaanse president. Lachen is gegarandeerd.

Thelma de eenhoorn (Netflix)

Thelma is een pony die een eenhoorn wordt in deze muzikale animatiefilm. Thelma wordt een ster, maar het sterrendom komt wel met een prijs.

Mad Max (HBO Max)

Zin in de cultfilms Mad Max? Daarvoor kan je vanaf vandaag terecht op HBO Max. Naast Mad Max, Mad Max 2 The Road Warrior en Mad Max Beyond Thunderdome met Mel Gibson (en Beyond Thunderdome ook met Tina Turner) kan je ook de 2015-versie Mad Max: Fury Road met Tom Hardy en Charlize Theron bekijken.

Five Nights at Freddy's (SkyShowTime)

Josh Hutcherson (The Hunger Games) speelt een bewaker bij het restaurant Freddy Fazbear’s Pizza. Wat een rustige nacht had moeten zijn ontaard al snel in een overlevingstocht in deze horrorfilm bekend van de games.

Reacties (0)