Streamingtips #20 – de nieuwste Ant-Man, McGregor en LEGO Dreamzz

19 mei 2023 3 Minuten 0 Reacties
Ant Man

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (Disney+)

De eerste film in de nieuwe fase van het Marvel Cinematic Universe is van Ant-Man. Paul Rudd en consorten zijn weer samen om deze superhelden te vertolken, maar belangrijker nog is dat we voor het eerst wat meer te zien krijgen van de grote slechterik van het stuk: Kang the Conqueror. Een zeer vermakelijke film waarmee je op een vrij luchtige manier wordt geïntroduceerd in deze nieuwe fase van Marvels films.

Spy/Master (HBO Max)

HBO Max komt met een nieuwe serie die zich afspeelt ten tijde van de Koude Oorlog. Een adviseur van de Roemeense dictator Nicolae Ceausescu is stiekem ook een agent van de Russische KGB. Hij moet vluchten, voordat hij ontdekt wordt en het lijkt hem en goed idee om via Duitsland naar de Verenigde Staten te komen. Daarin krijgt hij gelukkig hulp van een ex en een undercover Stasi-agent. Kortom, een spannend avontuur staat deze adviseur/spion te wachten.

Modern Love Chennai (Amazon Prime Video)

Eén van de grootste successen van Amazon Prime Video is Modern Love, een serie verhalen over liefde, seks en relaties, gebaseerd op een beroemde column. Het zijn enorm mooie optekeningen over de vele facetten die komen kijken bij de liefde en er is een sterrencast gevonden om dat alles te vertalen naar een serie. Er is ook een Nederlandse versie van, maar nu wordt er ook nog een Chennai-variant aan toegevoegd. Heerlijk genieten wordt dat weer.

McGregor Forever (Netflix)

Netflix heeft deze week iets moois bedacht voor vechtfans: in McGregor Forever volgen we de UFC-vechter Conor McGregor in zijn carrière. Hij is nogal een portret en dat maakt dit een extra interessante serie om naar te kijken. Hoe is iemand die zo knettergek is om het octagon elke keer weer in te gaan eigenlijk in het echt?

LEGO Dreamzzz (Netflix)

Voor kinderen heeft Netflix ook wat leuks deze week, namelijk een gloednieuwe serie van LEGO. In LEGO Dreamzz gaat een groep kinderen bij een club om via hun verbeelding in een droomwereld prachtige dingen te maken. Zo kunnen ze andere kinderen helpen, die in hun slaap te kampen hebben met de Nightmare King. Een lief verhaal over dromen en nachtmerries, dat uiteraard zoals altijd ook voor volwassenen leuk is om mee te kijken.

Reacties (0)