Streamingtips #2 – Echo, Lift en Sonic Prime

12 januari 2024 2 Minuten 1 Reacties
echo

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Dr. Jason

Een bijzondere, prijswinnende film op Amazon Prime Video. Het duurt maar drie kwartier, maar het zijn wel een zinderende 3 kwartier. Dr. Jason is een psychiater die zijn zus probeert te helpen. Dat is niet zo makkelijk, want ze wordt bezeten door een demoon. Uiteindelijk komt ook hij in een parallelle wereld terecht en moet zichzelf zien te redden, naast uiteraard zijn zus.

Sonic Prime (Netflix)

Sonic heeft op Netflix zijn eigen, populaire animatieserie en daarvan is nu het derde seizoen uit. Het blijft natuurlijk Sonic, dus reken op veel snelheid, ellende door Dr. Eggman en hulp van zijn vrienden. Het hele seizoen is in een keer op Netflix gezet, dus je kunt de avonturen van de blauwe egel lekker wegbingen.

Lift (Netflix)

Kevin Hart is te zien in een nieuwe actiecomedy die Lift heet. Het gaat om een overval die gestolen moet worden van een heel bijzondere plek: een Boeing 777 die van Londen naar Zurich vliegt. Maar het is niet zomaar een heist: dit is een het voorkomen van een terroristische aanslag.

Echo (Disney+)

Disney introduceert een nieuwe Marvel-serie, maar wel een bijzondere: je hoeft hiervoor namelijk niet per se alles van Marvel te hebben gezien. Echo is een reeks over een jonge vrouw die een bijzondere gave heeft en daarmee moet zien om te gaan. Maya Lopez moet leren omgaan met haar onzekerheid en woede, maar ook het accepteren van haar verleden. Het is niet makkelijk voor deze superheldin, zeker niet omdat Kingpin ook nog eens haar vader is.

Below Deck Mediterranean (SkyShowtime)

Het is een serie die al heel veel delen kent, maar niet veel mensen durven ervoor uit te komen dat ze deze ietwat overdreven realityserie over het jachtleven ook daadwerkelijk kijken. Toch blijkt het veel te gebeuren, getuige de vele seizoenen en spinoffs die ervan bestaan. Op SkyShowtime kun je meteen twee seizoenen kijken, namelijk van Below Deck Mediterranean.

Reacties (1)