Streamingtips #19 – Air, The Mother en The Muppets Mayhem

12 mei 2023 3 Minuten 0 Reacties
The Mother Netflix

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Still: A Michael J. Fox Movie (Apple TV+)

Acteur Michael J. Fox was altijd bekend van geweldige films als Back to the Future, maar heeft al vele jaren te lijden onder Parkinson. In deze zeer mooie, emotionele film krijgen we een kijkje in het leven van deze vriendelijke acteur, die zich ondanks zoveel tegenslagen staande weet te houden alsof hij elke dag de loterij heeft gewonnen.

The Mother (Netflix)

Jennifer Lopez is terug met een nieuwe film en dat is The Mother. Als er iets is waarin deze latina zich de laatste jaren flink heeft doorontwikkeld, dan is het wel in films waarin ze anderen te slim af is. Zo ook in The Mother, waarin ze een dodelijke huurmoordenaar is die besluit haar dochter te redden, ondanks dat ze wordt achtervolgd door een groep mensen die haar het liefst van de aardbodem zouden willen laten verdwijnen. Een interessante setting ook in deze film, want het is regelmatig een heel winters tafereel.

The Muppets Mayhem (Disney+)

Als je de Muppets een nieuwe serie geeft, dan moet je het goed doen en dat heeft Disney+ luid en duidelijk begrepen. Het kleurrijke gezelschap gaat in deze film op een soort roadtrip om zichzelf nog succesvoller te maken in de muziekindustrie. Elke Muppet is zijn eigen persoonlijkheid en daarom is dit zo leuk om naar te kijken, naast dat elke Muppet met zoveel zorg en liefde is gemaakt, dat het ook visueel een spektakel is.

Air (Amazon Prime Video)

Het geweldige Air is nu te zien op Amazon Prime Video, terwijl hij ook nog in de bioscoop draait. Het maakt niet uit waar je deze film van Ben Affleck kijkt: als je hem maar kijkt. Hij draait om de Air Jordan-schoenen, zonder daarbij eigenlijk veel te gaan over schoenen of het succes ervan. Dit gaat er puur om: hoe strikt een derderangs bedrijf als Nike (toen nog..) een jong supertalent als Michael Jordan, die een moeder heeft die heel goed weet wat haar zoon in huis heeft. Een heerlijke film waarin we Matt Damon en Ben Affleck weer samen zien, en dat doet ons altijd goed.

Lost for Words (Videoland)

In Lost for Words volgen we acht Australiërs die niet kunnen lezen of schrijven. Ze gaan op een soort roadtrip vol uitdagingen om te laten zien hoe zij omgaan met hun uitdaging en dat eindigt in een zeer leerzaam en ontroerend geheel. Het is bijna niet voor te stellen hoe het is om een analfabeet te zijn, maar deze tv-show weet dat heel goed te laten zien.

Reacties (0)