Streamingtips #19 – Abbott Elementary, Costa!! en The Beatles: Let It Be

10 mei 2024 2 Minuten 0 Reacties
Nikki

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Nikki Glaser: Someday You’ll Die (HBO Max)

Netflix heeft een soort comedymaand en daar spelen andere streamingdiensten ook op in. Zo heeft HBO Max de nieuwe stand-upshow van Nikki Glaser weten te strikken. Zoals voor alle comedianten geldt dat de een echt op je lachspieren werkt en de andere niet, maar Nikki wordt vooral in Amerika gezien als een van de grappigste comedians van het moment. In Someday You’ll Die kun je zelf bekijken of je dat met de Amerikanen eens bent.

Costa!! de serie (Netflix)

Costa!! de films zijn heerlijk in hun eenvoud en daar doet de serie van Costa!! vrolijk aan mij. Costa heeft ook in serievorm weer vele bekende gezichten, een plot met allerlei drama, feestjes en humor en is al met al een heel onschuldige serie om even te kijken als je behoefte hebt aan iets wat lekker luchtig is. Misschien om alvast een beetje in de vakantiestemming te komen voor als je vakantiegeld later deze maand gestort wordt.

 

The Beatles: Let It Be (Disney+)

Fan van The Beatles? Als je de Britse band graag in vol ornaat wil zien, dan kun je op Disney+ terecht voor the next best thing: de documentaire die dankzij computerkracht is verbeterd en de band nog meer tot leven brengt. We leren in deze docu meer over hoe het voor de Beatles was om een album te maken, zeker in de laatste jaren van de populaire popgroep. 

De Tatta’s 2 (Amazon Prime Video)

De film over een rijk, wit gezin dat in een achterstandswijk komt te wonen vol leuke, kleurrijke mensen is heerlijk fout. Nu is er een tweede deel, waarin de rijke opa van het gezin thuis komt te wonen. Reken op een heleboel straatse mensen, aanpassingsvermogen en natuurlijk een tikkeltje drama.

Abbott Elementary (Disney+)

De mockumentary-stijl comedy is al populair sinds The Office en daarna hebben we bijvoorbeeld nog genoten van Parks & Recreation en nu van Abbott Elementary. De serie over een school vol dysfunctionele leraren is nu toe aan een nieuw seizoen dat je nu in zijn geheel kunt zien op Disney+. We raken inmiddels steeds meer gesteld op de leraren en die gekke relatie wordt alleen maar dieper.

Reacties (0)