Streamingtips #18 – Jachtseizoen, Druk en Ed Sheeran

05 mei 2023 2 Minuten 0 Reacties
Druk

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

 

Larva Family (Netflix)

Het is schattig en het is maar liefst 26 afleveringen lang: Larva Family. Deze kinder-animatieserie is erg leuk om (mee) te kijken en in deze serie zien we hoe er een babyrups wordt geboren en is het de bedoeling dat kindlief leert wat er allemaal niet eetbaar is. Klinkt saai, maar de animaties zijn fenomenaal.

 

Druk (Netflix)

Mad Mikkelsen is al een held, maar in Druk wordt dat nog eens bena..drukt. Hij speelt in deze geweldige arthousefilm een man die de hele dag lang aangeschoten is: er is namelijk een theorie dat steeds een beetje alcohol in het bloed zorgt voor een geestverruimend leven. Of dat klopt en of dat zo blijft, zei je in Druk.

 

Hackerville (SkyShowtime)

Deze zesdelige serie uit Europa draait om een vrouw die cybermisdaad oplost voor de politie in Duitsland. Ze moet echter terug naar haar hometown Timisoara in Roemenië om een hacker op te sporen. Een klopjacht vol intrige en spanning volgt.

 

Jachtseizoen (Amazon Prime Video)

De heerlijke YouTube-hit Jachtseizoen is al enige tijd te zien op Amazon Prime Video en hierin gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens op zoek naar BN’ers, nadat die uit de gevangenis zijn ontsnapt. Een klopjacht, elke aflevering weer, waarin de creativiteit vaak flink wordt aangeboord om maar uit handen te blijven van de mannen.

 

Ed Sheeran: The Sum of it All (Disney+)

Ed Sheeran is vrijgesproken van plagiaat en dat lijkt hij volop te vieren met zowel een nieuw album als een documentairereeks. De sympathieke, roodharige zanger uit het Verenigd Koninkrijk weet veel mensen aan te spreken met zijn liedjes en in deze docu zien we meer over zijn persoonlijke leven en zijn muzikale plannen, maar ook van zijn verleden en zijn gestotter.

 

Reacties (0)