Streamingtips #17 – Star Wars: The Bad Batch en Jupiter’s Legacy

07 mei 2021 2 Minuten 0 Reacties
star-wars-bad-batch-2

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Star Wars: The Bad Batch (Disney+)

Star Wars: The Bad Batch volgt de elite en experimentele klonen van de Bad Batch (geïntroduceerd in Clone Wars), terwijl ze hun weg vinden in een snel veranderend sterrenstelsel in de onmiddellijke nasleep van de Clone War. Leden van Bad Batch – een uniek team van klonen die genetisch verschillen van hun broers in het Clone Army – bezitten elk een uitzonderlijke vaardigheid die hen buitengewoon effectieve soldaten en een formidabele bemanning maakt. Voor Star Wars-fans is dit één van die Streamingtips die je niet mag missen!

Marvel’s New Mutants (Disney+)

Twentieth Century Fox presenteert in samenwerking met Marvel Entertainment de film The New Mutants, een originele horror triller dat zich afspeelt in een geïsoleerd ziekenhuis waar een groep jonge mutanten vastgehouden wordt voor psychiatrisch onderzoek. Wanneer er wel heel vreemde gebeurtenissen plaatsvinden, zullen zowel de nieuwe mutaties als de vriendschappen op de proef worden gesteld, terwijl ze vechten om te overleven. Dit is niet de allerbeste Marvelfilm die je gaat zien. Maar mocht je trek hebben in een nieuwe Marvel, dan kan The New Mutants mogelijk je honger stillen.

The Great Gatsby (Amazon Prime Video)

The Great Gatsby is een verfilming van de gelijknamige roman van schrijver F. Scott Fitzgerald uit 1925, met Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan en Joel Edgerton in de hoofdrollen. In de film maken we kennis met Nick Carraway, die het probeert te maken in het Amerika van de jaren 20 uit de vorige eeuw. Het duurt niet lang voordat hij verzeild raakt in het leven van Jay Gatsby en zijn nicht Daisy Buchanan, met alle leuke en minder leuke gevolgen van dien.

Jupiter’s Legacy (Netflix)

Aan superheldenfilms hebben we tegenwoordig geen gebrek, maar een superheldenfilm met een origineel verhaal komt niet vaak voor. Dat is wat Netflix nu probeert met de film Jupiter’s Legacy. De film, gebaseerd op een comic van Mark Millar, laat een totaal niet functionerende superheldenfamilie zien. De kinderen van superheld Utopian (Josh Duhamel) en zijn vrouw Grace (Leslie Bibb) voelen zich al jaren verwaarloosd, omdat hun ouders te druk waren met het redden van de wereld. Als dat maar goed gaat…


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)