Streamingtips #11 – Drive to Survive, Turning Red en The White Lotus

11 maart 2022 3 Minuten 0 Reacties
Drive to Survive F1

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Videoland, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

JFK (Videoland)

Op Videoland een klassieker, namelijk de film over de moord op president John F. Kennedy. De film, niet de documentaire. Hierin zien we hoe de officier van justitie in New Orleans er samen met zijn team alles aan doet om te achterhalen wie die brute moord op zijn geweten heeft. Dat de FBI daarbij heel andere verhalen de wereld inslingert, wordt niet gewaardeerd. Deze film draait vooral om wat er allemaal na de ellende gebeurde en de keuzes die de overheid hierin heeft gemaakt.

The White Lotus (HBO Max)

We zouden onze hele site kunnen vullen met wat er allemaal nieuw is deze week waar het gaat om HBO Max, want de streamingdienst HBO Max is in zijn geheel nieuw. Als we iets mogen uitlichten, dan is dat The White Lotus. Het eerste seizoen van deze serie staat erop en hierin beleef je de samen met allerlei gasten hun vakantie op het luxe resort mee. Maar, niets is wat het lijkt, zo blijkt in deze geestige comedy met soms een klein duister randje. En dat geldt voor zowel de reizigers als de werknemers van The White Lotus.

Sherlock (Amazon Prime Video)

Met de rol van Sherlock heeft Benedict Cumberbatch zichzelf helemaal op de kaart gezet. Deze briljante serie van de BBC staat nu in zijn geheel op Amazon Prime Video. Het leukste aan Sherlock is om met hem mee te bedenken wie de moord heeft gepleegd of wie achter andere mysteries zit. Al is het ook prima om achterover te hangen en mee te genieten van de droge John Watson (Martin Freeman), die achter Sherlock aanhobbelt. De serie zit enorm goed in elkaar, bevat coole effecten en vertelt een heerlijk Brits, klassiek verhaal in een modern jasje.

Turning Red (Disney+)

Mei Lee (Rosalie Chiang) is een onhandig, maar wel zelfverzekerd meisje, die zich een weg probeert te banen door alles wat met jongvolwassen worden te maken heeft. Haar moeder die haar constant op de huid zit helpt ook niet. Het lastige is namelijk dat wanneer Mei Lee zich iets te druk maakt, ze een soort knuffelige, schattige Hulk wordt in de vorm van een rode panda. Enorm schattig, maar deze animatiefilm blijkt ook nog eens heel grappig te zijn: ook voor volwassenen.

Drive to Survive (Netflix)

Terwijl we aftellen tot de eerste grand prix van het nieuwe seizoen, hebben we eerst nog trek in een kleine terugblik op het vorige seizoen. Max Verstappenfans konden hun lol op in de race tegen Lewis Hamilton en waarschijnlijk wordt er door menig fan extra uitgekeken naar het nieuwe seizoen van Netflix-docureeks Drive to Survive. Het wachten is voorbij, want deze week verschijnt het, precies op tijd om je volledig klaar te stomen voor het nieuwe raceseizoen, waarin Max en Lewis waarschijnlijk wederom een appeltje met elkaar te schillen hebben.

Reacties (0)