Streamingtips #11 – Bad Trip en Drain The Sunken Pirate City

26 maart 2021 2 Minuten 0 Reacties
bad-trip-netflix-1

Met dit overzicht van Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Videoland en Disney+.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Bad Trip (Netflix)

Bad Trip is een anderhalf uur durende komische documentaire die gaat over een roadtrip die wordt afgelegd door verschillende, Amerikaanse komedianten. Onderweg zorgen ze voor een berg aan chaos, waarin ze ook mensen meenemen die niets met hun roadtrip te maken hebben. Ondertussen wordt alles opgenomen met verborgen camera’s. Heb je dus zin in een avondje vol droge humor, dan is dit met recht een van de betere Streamingtips deze week.

DOTA: Dragon's Blood (Netflix)

Mocht je geen gamer zijn, dan ben je wellicht niet bekend met de serie DOTA. Dat is een gameserie die ongekend populair is op streamingplatformen zoals Twitch. De animeserie, die geproduceerd is door Netflix en gameontwikkelaar Valve, is gebaseerd op DOTA 2. In dit fantasyverhaal maken we kennis met een dappere Drakenridder die zijn speciale krachten moet gebruiken voor het verslaan van een dodelijke demon. Aan het hoofd van de serie staat Ashley Miller, eerder verantwoordelijk voor Andromeda, Terminator: The Sarah Connor Chronicles en Fringe.

Invincible (Amazon Prime Video)

Na Wandavision en Falcon and the Winter Soldier hebben we wederom een superheldenserie in de Streamingtips. Dit keer is dat Invincible die je op Amazon Prime Video bekijkt. Wie niet tegen geanimeerd bloed kan, hoeft niet te gaan kijken — want in deze serie gaat het er hard aan toe. Mark Grayson, ingesproken door Steven Yeun, is de zoon van een krachtige superheld, genaamd Omni-man (J.K. Simmons). Terwijl de krachten van Mark zich in een rap tempo ontwikkelen, komt hij erachter dat z’n vader misschien toch niet zo’n held was… Deze serie is gebaseerd op de comics van Robert Kirkman, die ook aan de wieg stond van The Walking Dead.

Drain The Sunken Pirate City (Disney+)

Port Royal is misschien de meest bekende havenstad op aarde. Het was ooit de grootste piratenstad op deze planeet, maar nu ligt die verborgen onder de wateren van Jamaica’s Kingston Harbour. De stad werd in 1692 verwoest door een heftige aardbeving, die snel opgevolgd werd door een flinke tsunami. Archeoloog Dr. Jon Henderson heeft de taak op zich genomen de geheimen van Port Royale te onthullen in de documentaire Drain The Sunken Pirate City, die je nu op National Geographic, via Disney+, bekijkt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)