Sony introduceert Bravia Core streamingdienst in de Benelux

07 april 2021 1 Minuut 0 Reacties
Bravia Core

Sony introduceert vandaag de Bravia Core streaming service in de Benelux. De streamingservice wordt exclusief gelanceerd voor de nieuwe Bravia XR-tv's.

Je bent Bravia Core ongetwijfeld al tegengekomen in onze review van de Sony XR-65A90J (A90J-serie) oled tv. De Bravia Core streamingdienst brengt films uit het Sony Pictures Entertainment aanbod naar je Bravia XR-tv toe. Je krijgt de streamingdienst bij de volgende modellen: Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J en X94J. Het aanbod bestaat uit twee categorieën, namelijk onbeperkt streamen gedurende twee jaar voor de Z9J en de A90J en een jaar voor andere toestellen. Daarnaast zijn er films die je met credits moet kopen. Koop je de Z9J of de A90J, dan krijg je tien credits. Bij de overige televisies krijg je vijf credits. Deze zijn gedurende een jaar geldig.

Een deel van de films zijn in HD beschikbaar, maar Sony streeft ernaar om het grootste deel van het aanbod in 4K HDR aan te bieden. Ook heb je met Bravia Core toegang tot de IMAX Enhanced-filmcollectie. Deze collectie is geoptimaliseerd voor Bravia XR en biedt geremasterd IMAX-beeld en DTS-audio. Bravia Core maakt gebruik van Pure Stream. Deze technologie is in staat om hoge kwaliteit streams aan te leveren in een maximale kwaliteit van 80Mbps. Dit kun je vergelijken met de kwaliteit van een Ultra HD Blu-ray schijf. Via de instellingen kun je Pure Stream activeren. Doe je dit niet, dan is de bitrate beperkt tot 20Mbps. Meer informatie vind je op de website van Sony.

Lees meer over Bravia Core

Vandaag is de nieuwe streamingdienst voor Bravia XR-televisies officieel gelanceerd. Wil je meer weten? We hebben de nieuwe streamingdienst voor Bravia XR-televisies al uitgebreid beschreven in dit artikel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)