‘Sony haalt PS3-, PSP- en PS Vita-games binnenkort uit digitale winkel’

09 oktober 2020 1 Minuut 0 Reacties
playstation-store

Het lijkt erop dat Sony voornemens is het huidige aanbod games voor PlayStation 3, PSP en PlayStation Vita uit de PlayStation Store te halen.

Sony haalt oude games uit PlayStation Store – gerucht

De Franse website Planète Vita zegt een e-mail in handen te hebben die Sony recentelijk naar partners gestuurd heeft. In die e-mail zou onder meer staan dat het bedrijf voornemens is de PlayStation Store van een nieuwe lik verf te voorzien. Dat geldt voor zowel mobiele apparaten als via webbrowser op pc. Het nieuwe design zou vanaf 19 oktober beschikbaar moeten zijn. Helaas weten we nog niet hoe de winkel er straks dan uit komt te zien, maar in de mail staat wel dat er content zal verdwijnen die je niet meer digitaal kunt aanschaffen via het web of de app.

Het gaat om de volgende content:

  • PlayStation 3-games en -add-ons
  • PlayStation Portable-games en-add-ons
  • PlayStation Vita-games en -add-ons
  • Apps
  • Thema’s
  • Avatars

Wel zou het nog mogelijk zijn de games en andere digitale content aan te schaffen via de hierboven genoemde consoles. Mocht je dus alsnog een PS3-game willen kopen, dan kan dat alleen via de console zelf.

Het wachten is nu op het moment dat Sony het nieuws bevestigd. Dat moet dus op korte termijn gaan gebeuren, aangezien de veranderingen over een paar weken live zouden moeten gaan.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)