Plex test integratie met Apple TV-applicatie

22 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
plex-logo

Het lijkt erop dat Plex de integratie met de Apple TV-applicatie aan het testen is. Aanbevelingen van de app belanden in de rij.

Plex lijkt beter samen te gaan werken met de Apple TV-applicatie. Eén van de betere aspecten van die app is dat je veel content in één plek kunt bekijken, ongeacht de software of videostreamingdienst. Veel diensten doen daar al aan mee, waaronder Disney+ en Amazon Prime Video.

Plex en Apple TV

Voor het weekend verscheen er een tweet online van een persoon die Plex in bèta gebruikt. In zijn tweet laat hij weten dat de nieuwste versie van de bèta, uitgebracht via testplatform Testflight, ondersteuning aanbiedt voor de Apple TV-app.

Het bedrijf heeft zelf niets aangekondigd. Het lijkt er echter op dat wanneer de support gelanceerd wordt, we onze content van Plex ook in de lijsten van Apple TV tegenkomen. Denk dan bijvoorbeeld aan de aanbevelingen die de applicatie doet.

Mocht je de software overigens alleen gebruiken voor het beheer van je eigen content, dan hebben we minder goed nieuws. De man op Twitter meldt namelijk ook dat zijn persoonlijke bibliotheek niet consistent gepresenteerd wordt. Dit zou kunnen betekenen dat Plex straks dus voornamelijk de content presenteert die het aanbiedt via zijn gratis videostreamingdienst.

Het wachten is nu op een aankondiging van het bedrijf achter de populaire mediamanagementomgeving. Mocht je de integratie willen uitproberen, dan moet je je dus aanmelden voor de bèta. Het is niet duidelijk wanneer deze versie voor iedereen gelanceerd wordt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)