Plex lanceert eigen streamingdienst met advertenties

04 december 2019 1 Minuut 3 Reacties
plex-tvos

Plex heeft bekendgemaakt dat zijn eigen videostreamingdienst nu wereldwijd beschikbaar is en wordt aangedreven door advertenties. Dat betekent dat je honderden uren aan content voor niets kunt bekijken, maar je af en toe wel reclame voorbij ziet komen.

Eigen videostreamingdienst van Plex

Vanaf nu is wereldwijd de eigen videostreamingdienst van Plex beschikbaar, via de apps die je al gebruikt op platformen naar keuze. De dienst geeft je toegang tot duizenden films, cult classics, documentaires, populaire televisieseries en nog veel meer. Al die content is op bijna elk apparaat te bekijken en het enige wat je daarvoor hoeft te doen is advertenties accepteren. Voor de rest is de dienst gratis en betaal je geen maandbedrag. Verwacht content van onder meer Metro Goldwyn Mayer (MGM), Warner Bros., Lionsgate en Legendary.

Titels die je kunt verwachten zijn onder meer vil Dead 1 en 2, The Terminator, Dolphin Boy, Deadmau5: Live @ Earl’s Court, en Taylor Swift: Just for You. Om toegang te krijgen tot de content ga je naar de website van Plex, waar je een gratis account aan kunt maken. Vervolgens download je de app op een apparaat naar keuze (zoals een Roku, Apple TV, Android TV, smart-tv’s, Android, iOS, Xbox, PlayStation, Amazon Fire TV en meer en kun je direct beginnen met kijken. De dienst belooft kijkers niet te overladen met advertenties.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Frans

Frans
04 december 2019 om 17:41

Weer een stream er bij je word er niet goed van ik zal ze nooit af gaan nemen ze kunnen het echt vergeten ik ben benieuwd hoeveel er nog zijn eind 2020.

Inloggen
Marc

Marc
04 december 2019 om 22:18

Het einde van Plex is begonnen. De reden om Plex te gebruiken was het zgn. Cord Cutting Van de kabel af vanwege alle reclame. Wat doen ze nu? Media met reclame aanbieden. Wat een sof.

Inloggen
christ

christ
25 oktober 2020 om 19:53

Hoi allen dierbaar …

Is er iemand op deze aardbol 🙁 die mij kan begeleiden om Nederlandse ondertitels op “Flex” Films te plaatsen ism “opensubtitels.org” aub?

Je zou er me alvast een geweldig plezier meedoen! 🙂

Grtz
Christ

Inloggen