‘NEO’ PS4 zal games vloeiender en mooier gaan maken

19 april 2016 1 Minuut 0 Reacties
Sony-PlayStation-4-retina

De nieuwe PS4 waar Sony aan zou werken, heet naar verluidt NEO en zal games niet alleen vloeiender, maar ook een beetje mooier moeten maken. Vanaf oktober moeten de eerste games verschijnen die gebruikmaken van de verbeterde hardware op de NEO PlayStation 4.

Nieuwe PS4 heet NEO

Achter de schermen wordt de nieuwe PS4 NEO genoemd. Deze PlayStation 4 zal betere hardware aan boord krijgen dan de huidige PlayStation. Vanaf oktober zouden de eerste games moeten verschijnen, die beschikken over twee modi: de basismodus, voor de oudere PlayStation 4, en een Neo-modus, voor het nieuwere model. Die games zullen dan net even wat vloeiender draaien en er mooier uitzien in vergelijking met de spellen die je afspeelt op de oude variant. Ook zal 4K native ondersteund worden, ook al zijn de games dat niet.

Sony heeft nog niet gereageerd op de bovenstaande geruchten en ook niet op de verhalen die eerder deze maand al verschenen. Deze nieuwe PS4 zou overigens voor de release van de PSVR op de markt moeten verschijnen, zodat de hardware beter om kan gaan met die intensieve virtual reality-spellen. Daarnaast zouden uitgevers ook de mogelijkheid krijgen oudere games van een patch te voorzien, die er daardoor ook op vooruitgaan op de nieuwe hardware. Het is momenteel nog niet duidelijk wanneer de nieuwe PlayStation 4 zal verschijnen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)