Loki-trailer laat precies zien wat we van de serie kunnen verwachten

06 april 2021 1 Minuut 0 Reacties
loki-marvel-disney-plus

Disney heeft maandagavond een gloednieuwe trailer voor de aankomende Disney+-serie Loki vrijgegeven, die laat zien wat we kunnen verwachten.

Loki wordt de volgende grote Marvel-serie die je kunt bekijken op Disney+, na Wandavision en Falcon and the Winter Soldier. De show staat geheel in het teken van de de broer van Thor, die bekendstaat als de god van chaos en leugens uit de Noordse mythologie.

Loki-trailer legt het verhaal uit

Disney heeft nu een nieuwe trailer vrijgegeven, waarin precies uitgelegd wordt wat nou precies de opzet van de aankomende serie is, waar Tom Hiddleston de hoofdrol in vertolkt. De eerste aflevering van de serie bekijk je op 11 juni aanstaande.

In de Loki-serie krijgt de god te maken met een taak waar die niet op zit te wachten. Mobius, gespeeld door Owen Wilson, vraagt hem namelijk te helpen bij het oplossen van problemen die veroorzaakt worden door alternatieve versies van de chaosgod. Sinds Avengers: Endgame hebben we namelijk te maken met een andere versie van het personage; dit is niet meer het origineel dat in Infinity War z’n lot onder ogen moest zien.

Advertentie

Die twee feiten hebben ervoor gezorgd dat er nu alternatieve tijdlijnen zijn ontstaan waar alternatieve versies van het personage allerlei ongein uithalen. En de enige die daar ook maar een beetje inzicht in heeft, is het alternatief op het personage uit het Marvel-universum dat we tot nu toe bekijken in de vele films en series.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)