Loki-serie van Marvel verschijnt in juni op Disney+

25 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
loki-marvel-disney-plus

Marvel en Disney hebben bekendgemaakt dat de Loki-serie vanaf 11 juni te zien is op videostreamingdienst Disney+.

Marvel Studios heeft bekendgemaakt dat Loki, de serie met daarin de meer dan ondeugende broer van Thor, vanaf 11 juni te zien is op Disney+. Dit is de versie van de god die ontsnapte in de film Avengers: Endgame.

Loki van Marvel Studios

Marvel omschrijft de serie als een crime thriller. Maar de eerder gelanceerde trailer geeft toch een ietwat andere indruk. Dat komt waarschijnlijk door de manier waarop er geknipt en geplakt wordt, maar in juni gaan we het vanzelf meemaken. In de serie krijgt Loki te maken met de Time Variance Authority, waardoor hij in ontzettend veel verschillende situaties verzeild raakt. Ook doet de god verschillende werelden aan en is de kans groot dat hij zichzelf een paar keer tegenkomt.

Loki verschijnt op de videostreamingdienst nadat Falcon and the Winter Soldier z’n eerste seizoen afsluit. Die serie verschijnt in maart op Disney+, twee weken nadat Wandavision ten einde komt. Die serie krijgt aanstaande vrijdag zijn één-na-laatste aflevering. Tot en met de zomer kunnen we dus bijna wekelijks op nieuwe seriecontent van Marvel Studios rekenen. Een welkome afwisseling, nu we nog steeds langer moeten wachten op films als Black Widow en The Eternals (die eigenlijk al in de bioscoop uitgebracht hadden moeten worden).


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)