‘Apple TV-applicatie komt naar Xbox-spelcomputers’

01 oktober 2020 1 Minuut 0 Reacties
apple-tv-xbox

Het lijkt erop dat Apple voornemens is de Apple TV-applicatie uit te brengen voor de Xbox-spelcomputers van Microsoft, aldus nieuwe geruchten.

Apple TV naar Xbox – gerucht

Op Twitter verscheen een afbeelding van de Apple TV-app die mogelijk wordt uitgebracht voor Xbox-spelcomputers. Dat nieuws verscheen later ook op de website Windows Central. De nieuwe app lijkt op dit moment getest te worden door een kleine groep testers. Degene die de foto online plaatste, had de app in preview zien staan in de Xbox Insider Hub.

Apple TV, en de streamingdienst Plus, is één van de weinige diensten die Apple ook pusht buiten zijn eigen, gesloten ecosysteem om. Desondanks is de beschikbaarheid van de dienst nog relatief beperkt. Je kunt de app van de videostreamingdienst natuurlijk gewoon gebruiken op een device van Apple en anders heb je een specifieke smart tv nodig die ondersteuning aanbiedt. Het is helaas niet zo dat je de app gewoon voor elk platform kan downloaden, zoals dat bijvoorbeeld wel met Netflix kan.

Met Apple TV Plus krijg je toegang tot een aantal exclusieve shows, maar je kunt er ook content van andere aanbieders op bekijken. De dienst kost 4,99 euro per maand en biedt tevens een hoop audio- en videotechnieken aan. Het is vooralsnog niet bekend wanneer de app daadwerkelijk gelanceerd wordt. Apple heeft hierover nog niets bekendgemaakt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)