Win high-end RU Connected HDMI en audio kabels

07 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
HDMI-RU

Bij een nieuwe LCD TV, plasma TV, receiver of Blu-ray speler horen natuurlijk accessoires van goede kwaliteit. In samenwerking met RU connected geven wij daarom een aantal pakketten weg met kabels die jouw home cinema systeem absoluut zullen verrijken. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een kabelpakket van RU Connected is HomecinemaMagazine en RU connected volgen op Twitter.

Onder alle volgers verloten we twee complete kabelpakketten met een HDMI kabel, een analoge interlink kabel en de keuze uit een digitaal coaxiale of een optische audiokabel. Zoals we ervaren hebben in onze review doen de kabels van RU Connected wat ze behoren te doen. Het audio- of beeldmateriaal wordt in hoge kwaliteit vanaf de bron naar de TV of receiver gestuurd tegen een aantrekkelijke prijs.

De kabels zijn zeer solide, met goed bevestigde connectoren die erg professioneel aandoen, en zijn voorzien van een strak en modern design. Bekijk het assortiment kabels van RU Connected hier of lees onze review over de high-end kabels van RU connected nog eens terug.

De actie loopt tot en met maandag 12 september dus zorg dat je ons en RU Connected snel volgt op Twitter.

Reacties (0)