Video: TP Vision – Philips interview: wat zijn de plannen van Philips?

12 september 2021 1 Minuut 3 Reacties
Philips

Philips TP Vision is een marktleider op vlak van televisies en heeft grote ambities als het gaat om audio. Op hun event in Amsterdam hadden we de kans om wat gerichte vragen te stellen over hun strategieën en plannen op tv-vlak aan enkele topmensen van het bedrijf.

Philips stelt traditiegetrouw zijn nieuwe televisies en audioproducten voor op IFA. De Berlijnse beurs gaat dit jaar, net als vorig jaar, echter niet door. En dus organiseerde het bedrijf een eigen event in Amsterdam om zijn nieuwe producten te showcasen, waaronder de langverwachte uitrol van de miniLED-technologie bij nieuwe tv-modellen en de verdere versteviging van het Fidelio-premiummerk.

Vorige week kon je al kijken naar de video over de nieuwe Philips OLED+936 Ultra HD oled-tv en een gesprek met Danny Tack, directeur product strategy en planning bij TP Vision, en de man die de koers uitzet qua tv’s. Ook hadden we de video voor je over de Philips Fidelio T1 Wireless met Benoit Burette, de audiostrateeg van Philips.

Op het einde van het event kregen we de gelegenheid om nog een video te schieten, deze keer met Martijn Smelt. Hij is de chief marketing officer en is samen met Tack de ideale persoon om enkele diepere vragen te stellen over toekomstige beeldtechnologieën – QD OLED, iemand? – en de impact van geluidskwaliteit op de kijkervaring. En hoe zit het nu met Bowers & Wilkins, de partner uit de hifi-wereld die voor een premiumaudio-oplossing zorgt bij de duurste Philips-modellen? Bekijk de video bovenaan de pagina voor het antwoord.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Jasper

Jasper
12 september 2021 om 17:38

Iemand bekend of Philips ook televisies gaat uitbrengen waarbij de speakers gebruikt kunnen worden als een centerspeaker? Zoals bij de Sony A90J.

Inloggen
Klunkers

Klunkers
15 september 2021 om 15:12

(Philips) TP Vision moet als plan hebben om tenminste weer de kwaliteit en betrouwbaarheid van (de vroegere) Philips TV-tak te hebben.

Kwaliteit en betrouwbaarheid, en luisteren naar wat de klant zegt en wil, is behoorlijk naar beneden gegaan.
Wat heeft TP Vision de boel verklunst. Voor mij daarom (voorlopig) geen Philips TV meer.

Inloggen
Philippe

Philippe
18 september 2021 om 13:13

Dat is je reinste onzin.
TP vision heeft de magie van Philips weer helemaal teruggebracht met uitstekende OLED televisies die elke euro dik en dubbel waard zijn.
Het is ooit anders geweest.

Inloggen