Samsung toont volgende week 105-inch tv met buigbaar display

28 augustus 2014 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-buigbare-tv

Samsung ziet toekomst in buigbare televisies en zal volgende week tijdens IFA 2014 in Berlijn wederom een model tonen.

Zie je het nu van een tv met gebogen display nog niet? Dan is de buigbare, oftewel flexibele, tv wellicht iets interessanter. LG en Samsung toonden afgelopen januari tijdens CES2014 de eerste buigbare tv’s en begonnen onlangs ook allebei met de verkoop van de eerste modellen. Samsung ziet toekomst in buigbare tv’s en zal volgende week tijdens IFA 2014 wederom een model tonen.

Afgelopen juli maakte Samsung bekend in thuisland Korea te beginnen met de verkoop van een 78-inch tv die door de gebruiker zelf gebogen kan worden. Het model van Samsung wordt geleverd met een afstandsbediening waarop een knop zit waarmee de bolling van het scherm ingesteld kan worden.  Je kunt dus als gebruiker zelf kiezen voor een flatscreen of een gebogen scherm.

Advertentie

Volgende week gaat in Berlijn IFA 2014 van start en Samsung heeft reeds laten weten tijdens deze beurs een 105-inch lcd tv te tonen die over dezelfde mogelijkheid beschikt. Daarbij is het model voorzien van de hoge 4K Ultra HD-resolutie, welke voor een achtmaal scherpere weergave dan full hd moet zorgen. De tv gaat waarschijnlijk onder de naam UN105S9B en krijgt het bekende ezel-design dat Samsung bij eerder gelanceerde grote modellen gebruikte.

Benieuwd naar wat we tijdens IFA 2014 kunnen verwachten? Lees dan onze IFA 2014 preview.

Reacties (0)