Raumfeld Expand creëert een eigen netwerk voor draadloos muziek streamen

18 maart 2015 1 Minuut 0 Reacties
Raumfeld-Expand

Heb je meerdere componenten van Raumfeld in huis maar valt de verbinding vaak weg of valt de kwaliteit tegen? Dan is de Raumfeld Expand een mogelijke oplossing

Met deze WLAN-hub kun je muziek draadloos naar alle Raumfeld-apparaten in huis streamen.

De Raumfeld Expand bouwt zijn eigen netwerk op, waarin alle Raumfeld-componenten met één druk op de knop geïntegreerd kunnen worden. Het apparaat kenmerkt zich door een, volgens de fabrikant sterke wifi-module, die niet alleen grote reikwijdte heeft, maar ook verbindingen biedt met overdrachtssnelheden die hoog genoeg zijn om onder de moeilijkste omstandigheden een optimale ontvangst te waarborgen.

De WLAN-hub beschikt verder over een usb-poort waarop niet alleen usb-sticks kunnen worden aangesloten, maar ook een externe harde schijf. Dit betekent dat je in huis via alle audioapparatuur van Raumfeld direct kan genieten van al je opgeslagen muziek. Zoals gewoonlijk kan het streamen van muziek direct worden aangestuurd via de app van Raumfeld, die geschikt is voor apparaten met iOS en Android.

De Expand kan eenvoudig worden aangesloten op de WLAN-router. Met één druk op de knop maakt de Expand verbinding met andere Raumfeld-componenten. Dankzij de afstelbare antennes kan de Raumfeld Expand een 360-gradensignaal uitzenden dat de audiostream in optimale kwaliteit naar de draadloze speakers in alle kamers overdraagt.

De Raumfeld Expand is voor €69,99 per direct verkrijgbaar in de webwinkel van Raumfeld.

Reacties (0)