Pioneer brengt goedkopere Elite 3D receivers

26 juni 2010 1 Minuut 0 Reacties
Pioneer-elite-3D

Pioneer USA heeft bekend gemaakt te komen met vier nieuwe 3D AV receivers. De receivers, de VSX-30/31/32/33, worden toegevoegd aan de high-end Elite lijn van het merk, maar zullen geen high-end prijskaartje hebben. Zo gaan de VSX-30 en VSX-31 respectievelijk 550,00 dollar en 650,00 dollar kosten.

De nieuwe modellen bevatten onder meer de iControl AV applicatie voor iPhone of iPod, HDMI 1.4a aansluitingen voor 3D ondersteuning, een ethernet aansluiting voor toegang tot internet radio stations, audio en video mogelijkheden voor meerdere zones, een USB aansluiting, HDMI ingangen aan zowel de voorzijde als achterzijde, en Bluetooth audio. Alle receivers van Pioneer beschikken over de functie Wide Surround, zodat de receivers ondersteuning kunnen bieden tot een 9.1 surround sound.

De VX-32 en hogere modellen zijn voorzien van Marvell Qdeo video processing technologie, terwijl de VX-30 en VX-31 zijn ontworpen om betaalbare opties te bieden aan mensen die gewoon van home theater willen genieten. Of en wanneer deze modellen naar Nederland komen is nog niet bekend.

Reacties (0)