Philips lanceert verbeterde Cinema 21:9 Platinum en Gold 3D TV’s

02 september 2011 3 Minuten 78 Reacties
Philips-Platinum

We wisten al dat Philips de zeer aantrekkelijke Cinema 21:9 3D TV's in het assortiment had zitten, maar nu zijn deze modellen nog beter dan dat ze al waren. Philips heeft haar verbeterde Cinema 21:9 Platinum en Gold TV's tijdens de IFA 2011 in Berlijn gepresenteerd. Belangrijk verschil tussen beide modellen is dat de Platinum beschikt over de actieve 3D techniek terwijl de Gold gebruik maakt van de passieve 3D techniek.

Beide modellen beschikken daarnaast over 2D naar 3D conversie, ingebouwd Wifi en multiview, een functie die gelijktijdig met Smart TV werkt. Kijk naar je favoriete film of tv-uitzending terwijl je de voetbalscores in het oog houdt, of Facebook of Twitter raadpleegt. Ook kun je games met twee personen spelen waarbij iedere speler een full-screen weergave geboden wordt. Wanneer je de Easy 3D of 3D Max stand activeert en je de Philips 3D-gamebril opzet, wordt het gezichtsveld van elke speler schermvullend uitgebreid.

Cinema 21:9 Platinum 3D TV

De modellen van Philips zijn ook een stuk sneller geworden. Volgens de fabrikant is het verwerkingsvermogen van de Cinema 21:9 Platinum 3D TV (58PFL9956H) opgekrikt tot 1200Hz wat voor een zeer vloeiende en scherpe weergave moet zorgen en het de snelste TV ter wereld maakt. 3D Max , de eigen naam va Philips voor de actieve 3D techniek, werkt met de Bright Pro technologie die de beeldhelderheid verbetert en brengt volgens het merk de ultieme 3D ervaring bij je thuis. De Platinum TV beschikt over de LED Pro technologie met daar bovenop de Ambilight 3 technologie die de kijkbeleving verbreedt met behulp van een lichtprojectie.

Dankzij de intelligente Direct LED (Full LED) achtergrondverlichting met local dimming is zwart echt zwart terwijl wit stralend wit is. Gekoppeld aan de kracht van de Perfect Pixel HD Engine en Bright Pro, zorgt dit voor een hoogwaardige beeldkwaliteit met levendige kleuren, een hoger contrast en een natuurlijk detail. De HD Natural Motion techniek moet daarnaast zorgen voor trillingsvrije beelden.

Advertentie

Cinema 21:9 Gold 3D TV

De Cinema Gold is een 50 inch 3D TV (50PFL7956H) met LED achtergrondverlichting, een 400H beeldtechniek en de krachtige Pixel Precise HD beeldverwerkingsmotor van Philips die garant moet staan voor scherpe en vloeiende beelden. De Cinema 21:9 Gold serie beschikt bovendien over de tweezijdige Ambilight Spectra 2 technologie.

Ook Smart TV kan natuurlijk niet ontbreken. De Philips internet- en mediaportal biedt toegang tot muziek, foto’s, video’s, zowel vanaf je eigen apparatuur binnen je thuisnetwerk of via verschillende online diensten. Ook kun je gemakkelijk verbinding maken met al je mobiele apparaten via Wifi en kun je de TV bedienen met een smartphone of tablet. Met Net TV kun je diverse applicaties downloaden zoals Video-on-Demand diensten en Uitzending Gemist.

Voor het kiezen van je juiste TV kun je de nieuwe Philips applicatie gebruiken. Dit is mogelijk door de videocamerafunctie op je telefoon. Richt je telefoon op de speciale AR-marker om de serie en de schermafmeting te kiezen die het beste past in je woonkamer en beleef de Ambilight-ervaring in je eigen woning.

De 58 inch Cinema 21:9 Platinum is te koop voor een adviesprijs van 3.999,00 euro. De 50 inch Cinema 21:9 Gold kun je aanschaffen voor 1.999,00 euro.

Reacties (78)