Panasonic onthult Viera TH-L42G3 HD TV met Full HD opnemen op SD kaart

17 december 2010 1 Minuut 0 Reacties
Panasonic-VIERA-TH-L42G3

Panasonic Japan heeft een nieuwe HD TV onthult, en als je ooit gewenst hebt voor een makkelijke manier op live TV beelden op te slaan zonder ingewikkeld te doen met een DVR (Digital Video Recorder) dan zou deze TV wel iets voor jou kunnen zijn. De Panasonic Viera TH-L42G3 is een 42 inch Full HD LCD TV met LED achtergrondverlichting, maar het slimme spul zit in de SD card reader aan de zijkant. In plaats van alleen media af te kunnen spelen kun je met deze SD card reader ook opnemen.

Panasonic TH-L42G3 LED TV features

Het SD card slot accepteert SD, SDHV en SDXC memory cards – tot 64GB in grootte – wat voldoende is voor tot wel vijf uur aan Full HD, 24Mbps video opnamen. Ook is er een USB poort aanwezig waarop je direct een externe harddisk kunt aansluiten voor nog meer opslagruimte.

Verder komt de TV met Speed drive technologie 2 wat ontworpen is om de verticale en horizontale bewegende beelden vloeiender en zonder ruis of blur weer te geven. Ook maakt de TV gebruik van IPS technologie om voor betere kijkhoeken te zorgen. De Auto modus moet zorgen dat de instellingen van de TV – helderheid, contrast, zwart waarden, etc. – afgesteld worden op het licht van de omgeving voor de optimale kijkervaring.

Het enige probleem is – en dat hebben we op eerdere Panasonic TV’s gezien – dat de bestanden die de Viera creëert blijkbaar niet af te spelen zijn op andere TV’s, computers of mobiele apparaten. Dit maakt de TH-L42G3 niet echt bruikbaar om video bestanden naar je smartphone te krijgen. Andere features zijn onder meer een ethernet poort voor de Panasonic Viera Cast internet portal, twee HDMI aansluitingen, Viera Link, Video On Demand opties en DLNA. In Japan moet deze TV vanaf 18 januari leverbaar zijn voor een prijs van 1.800,00 dollar.

Reacties (0)