Met de KPN Smart TV-app kun je draadloos televisiekijken

02 april 2019 1 Minuut 2 Reacties

KPN heeft een app uitgebracht voor smart-tv's van Samsung, waarmee gebruikers draadloos, zonder kastje, televisie kunnen kijken. Op een later moment zal deze applicatie ook beschikbaar zijn op andere televisies. Helaas zijn daarover nog geen details bekendgemaakt.

Draadloos televisie kijken met KPN Smart TV-app

Telecomprovider KPN heeft dinsdag een app uitgebracht waarmee gebruikers draadloos televisie kunnen kijken. Je hebt hiervoor dus geen kastje meer onder je televisie nodig. Ook scheelt het wederom twee draden achter de televisiekast. Abonnees hebben hiervoor een werkende internetverbinding en een recente Samsung-televisie voor nodig. Het gaat dan om modellen uit 2017 of later. Op een later moment zal dezelfde app beschikbaar zijn op andere modellen, maar daarover is vooralsnog niets bekendgemaakt door het bedrijf.

Met de app kun je een aantal dingen doen. Zo is het mogelijk een programma vanaf het begin terug te kijken, mocht je dat begin net gemist hebben. Daarnaast kun je programma’s opnemen en pauzeren en (verder) kijken wanneer je wil. Verder is er een interactieve televisiegids, waarmee je kunt instellen wat je precies wil zien. Zo hoef je niet eindeloos door een programmalijst te bladeren. Je vindt de app door naar de app store op je televisie te gaan en te zoeken op KPN. Vervolgens download je de app en volg je de instructies op het scherm op.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Frans

Frans
02 april 2019 om 12:23

Wat is de kwaliteit hd of standaard 500 beeldlijnen. Ik heb een 4 k OLED tv dus dan moeten ze ook komen met 4 k anders hou het dan maar ik ga niet meer voor minder dan 4 k. Ze moeten maar is haast maken ze lopen altijd achter met deze dingen. Ik geef alleen nog geld uit aan 4 k de rest kunnen ze houden.

Inloggen
Jan

Jan
08 april 2019 om 14:33

Je kijkt ook nog geen HD he via je provider he. Althans niet overal.
Alleen via Youtube/Netflix kom je in de buurt van 4K op dit moment. (En met een 4K bluray speler natuurlijk)…

Inloggen