LG lanceert 136-inch microled-tv met prijskaartje van drie ton

05 oktober 2022 1 Minuut 0 Reacties
LG microled

De markt voor zogenaamde luxury televisies lijkt voor steeds meer fabrikanten interessant te worden. Ook LG presenteert nu een extreem groot scherm met een nog veel extremer prijskaartje.

LG heeft deze week een 136-inch microled-televisie aangekondigd voor diegenen die teveel geld hebben en het beste van het beste zoeken. Het scherm bestaat uit aan elkaar gekoppelde modules met microleds (extreem kleine leds) die samen een 4K-resolutie leveren. Ook heeft de televisie de nieuwste Alpha 9 videoprocessor en het webOS smart tv-platform aan boord.

Volgens LG biedt de televisie een helderheid van 2.000 nits, een verversingsnelheid van 120Hz en een zeer hoog contrast. Ook komt het scherm met vier hdmi-poorten, WiFi en Apple AirPlay 2. Natuurlijk hoort er ook een extreem audiosysteem bij en daarom wordt de televisie verkocht in combinatie met de high-end Beolab 90 speakers van Bang & Olufsen.

Voor deze 136-inch televisie moet maar liefst 299.999 dollar neergelegd worden, maar LG gelooft dat er genoeg vraag naar is.

Reacties (0)