KPN introduceert nieuwe abonnementen met 4K Ultra HD settopboxen

01 mei 2017 1 Minuut 5 Reacties
KPN-Ultra-HD-4K-settopbox

KPN komt op 1 juli met nieuwe abonnementen, waaronder abonnementen waarbij klanten twee 4K Ultra HD-ontvangers krijgen. Klanten kunnen in de basis kiezen uit een abonnement met internet of een abonnement met internet en tv.

Het voor ons meest interessante en nieuwswaardige abonnement is de variant waarbij je als klant twee 4K Ultra HD settopboxen krijgt. Dit betekent dat je in twee ruimten naar Ultra HD-content kunt kijken. Echter, KPN laat niet duidelijk weten welke content in Ultra HD aangeboden wordt. Aangezien er momenteel geen zenders zijn die in de hoge resolutie uitzenden gaat het waarschijnlijk alleen om diensten als Netflix die via de decoder gebruikt kunnen worden.

KPN is de eerste digitale tv-aanbieder in Nederland die met de Ultra HD-resolutie aan de slag gaat. Het wachten is nu echter op tv-uitzendingen die in de resolutie aangeboden worden. Diensten als Netflix zijn immers ook via smart tv’s en mediaspelers in 4K te bekijken.

Hieronder vind je een overzicht van de nieuwe abonnementen van KPN;

Advertentie
  • Internet voor 39 euro per maand, met 40 Mbps download / 4 Mbps upload internet. Inclusief KPN Veilig voor twee apparaten.
  • Internet en TV Basis voor 49 euro per maand met 40 Mbps download / 4 Mbps upload internet. Digitale tv inclusief een HD-tv-ontvanger. Inclusief KPN Veilig voor twee apparaten.
  • Internet en TV voor 59 euro per maand met 80 Mbps download / 8 Mbps upload internet. Digitale tv inclusief twee HD-tv-ontvangers + Opnemen. Inclusief KPN Veilig voor twee apparaten.
  • Internet en TV 4K voor 69 euro per maand met 100 Mbps download / 10 Mbps upload internet, 4K Ultra HD TV inclusief twee Ultra HDHD-tv-ontvangers + Opnemen. Inclusief KPN Veilig voor vijf apparaten.

Daarnaast kunnen abonnees extra pakketten als Vast Bellen, sneller internet en extra settopboxen aan het abonnement toevoegen. Ook diensten als Spotify, Fox Sports en Film1 kunnen eraan toegevoegd worden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (4)

dinand

dinand
01 mei 2017 om 23:09

Mooi bericht, wordt ook wel eens tijd, de uitrol van 4K in NL.
Zou gaan om volgende 4K zenders:Warner Bros 4K en Xite 4K, de laatste kent slechts enkele 4K clips, rest is opgeschaalde HD content naar het schijnt. Als de Warner Bros 4K de eerste filmzender in 4K zou worden, mooi alternatief voor Film1!
Waar blijft Ziggo met de 4K uitrol? Hun Sportstudio kan al 4K verwerken, en waarom nog geen sportkanaal in 4K? O.a. Formule 1 is beschikbaar in Ultra HD, en tegenwoordig ook van Liberty Global??

Inloggen
Kotter

Kotter
02 mei 2017 om 09:54

Nou als dat alles is wat er in 4K beschikbaar is dan laat maar zitten. Ik zit prima bij Ziggo, kijk toch amper tv.

Inloggen
Frans

Frans
02 mei 2017 om 19:50

Als er te weinig 4 K zenders komen dan zal volledig floppen ik hoor veel mensen die het verschil niet zien maar wel een 4 K tv hebben er verder niks mee doen waarom koop je dat dan.

Inloggen
Martin

Martin
05 juni 2017 om 10:55

Een leuke bijkomstigheid van deze 4K ontvangers is dat de afstandsbediening via bluetooth werkt.
Aangezien veel consumenten het lelijk vinden dat de (huidige) onvangers altijd in beeld moet zijn vanwege het gebruik van infrarood is dat straks verleden tijd.

Inloggen
jef

jef
05 juli 2017 om 11:46

als de box de overige zenders upscaled zou je toch een behoorlijk mooi plaatje moeten krijgen bij zenders die iets in full hd uitzenden!

hopelijk komt ziggo nu ook snel met een 4k box die ook upscaled,en dat de zenders daarna maar snel moge volgen,ze zijn nu al met 8k bezig en je ziet steeds vaker dat mensen een nieuwe 4k tv kopen. waar onder ik zelf 🙂

nu word het een beetje het verhaal zoals toen bij full hd
je had kabel,digitaal en hd
nu heb je digitaal,hd en 4k ….beetje vaart maken ziggo 🙂

Inloggen