Draadloos digitale TV in het hele huis met de Digital TV Anywhere

17 januari 2012 1 Minuut 1 Reacties
Marmitek-Digital-TV-AnyWhere

Marmitek komt met de ideale oplossing voor consumenten die in meerdere kamers willen genieten van digitale TV maar niet beschikken over de benodigde extra decoder of kabelaansluiting. Met de Digital TV Anywhere zet Marmitek een betaalbare oplossing in de markt om je TV op afstand en draadloos aan te sluiten op een decoder of satellietontvanger, met behoud van beeld- en geluidskwaliteit.

Door de gebruikte digitale technologie is de draadloze verbinding volgens de fabrikant 100 procent storingsvrij. Tenzij je in een kasteel of onder een zendmast woont, garandeert Marmitek signaalverzending door het hele huis, zonder kwaliteitsverlies. Dikke muren, veel ijzer in de wanden of plafonds en sterke stralingen door bijvoorbeeld zendmasten naast het huis kunnen signaalverzending onmogelijk maken. Voor 99% van de Europese woningen zal het echter geen enkel probleem zijn.

De Digital TV Anywhere werkt perfect met alle digitale TV decoders, van zowel kabelaanbieders als satelliet en IPTV. Let wel dat alleen SD signalen doorgestuurd worden.

De Marmitek Digital TV Anywhere is vanaf heden te koop voor een adviesprijs van 149,95 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Jan Bakker

Jan Bakker
06 oktober 2019 om 13:35

Ik zou graag dit systeem hier geplaatst hebben en na ervaring in het buitenland in mijn program meenemen.
Graag info waar ik het kan bestellen….of contact opnemen met mij telnr. 0475522339

Inloggen