C-SEED N1: opvouwbare tv die ook dienstdoet als kunstobject

18 juli 2022 1 Minuut 0 Reacties
C-SEED N1 microled

C SEED kennen we al van de luxueuze televisies met stevige prijskaartjes, maar het bedrijf laat zeker zien te kunnen innoveren. Deze week kondigt C SEED de N1 aan, een opvouwbare microled-televisie die in dichtgeklapte staat dienstdoet als kunstobject.

De C SEED N1 is een spectaculair ogende televisie die zichzelf open- en dichtvouwt. Het gevaarte komt in 103-inch, 137-inch en 165-inch formaten en wordt door de fabrikant beschreven als “minimalist sculpture, a kinetic work of art”.

De televisie wordt opengevouwen uit een basis die iets wegheeft van een standbeeld. Eenmaal opengevouwen zien we een microled-display met 4K-resolutie en ondersteuning voor HDR10+.

Het scherm komt met een speciale coating waardoor diepe zwarttinten en dynamische kleuren weergegeven moeten worden, zonder schitteringen in het beeld. De Adaptive Gap Calibration moet de randen van de losse delen geheel onzichtbaar maken.

Het systeem is gemaakt van high-end aluminium en beschikt ook nog eens over twee 100 watt-luidsprekers voor de optimale kijkervaring. Het prijskaartje maakt deze tv echter niet geschikt voor iedereen. Je moet er namelijk minimaal 180.000 euro voor neerleggen.

Reacties (0)