Winactie: Maak kans op een Dali IO 6 hoofdtelefoon!

24 mei 2021 4 Minuten 96 Reacties
dali-io1

Bij FWD maak je nu kans op een Dali IO 6 hoofdtelefoon! We geven er twee weg, dus je maakt dubbel zoveel kans dit keer!

De Dali IO is een serie draadloze hifi-hoofdtelefoons die in Denemarken ontworpen en ontwikkeld worden. Een ultieme reisgenoot, voor wanneer we straks allemaal weer lekker op pad kunnen.

Of je nu vaak onderweg bent in Nederland of veel op vakantie gaat in het buitenland (nog even en het kan weer!), investeren in een goede hoofdtelefoon is dan altijd een must. Zo kun je onderweg naar je favoriete tunes luisteren, blijf je op de hoogte van het nieuws via bulletins en podcasts en kun je goed horen wat er in films en series gezegd wordt. Maar wat nu als je niet meer hoeft te investeren in een goede hoofdtelefoon? Goed nieuws: FWD geeft namelijk twee keer een Dali IO weg!

Dali IO 4 en IO 6

Dali staat bekend als een superieure fabrikant van verschillende luidsprekers. Daarin komt de passie van muziek van het bedrijf perfect naar voren. Diezelfde passie wordt nu overgebracht naar de Dali IO 4 en IO 6. Dit zijn natuurlijk klinkende producten voor superieure muziekprestaties. Je kunt de headphones dan ook het beste omschrijven als een setje draagbare hifi-luidsprekers, maar dan direct voor op je hoofd. Zo neem je het authentieke Dali-geluid overal mee naartoe.

Er zijn dus twee modellen: de IO 4 (299 euro) en IO 6 (399 euro). Beide hoofdtelefoons hebben verschillende kwaliteiten, maar delen ook dezelfde basisprincipes. Elk component is uniek en voldoet aan de hoogste eisen voor ontwerp, duurzaamheid, comfort, functionaliteit en – natuurlijk het allerbelangrijkste – geluidskwaliteit.

Met een Dali IO-hoofdtelefoon op hoor je muziek zoals de artiest die bedoeld heeft. Er zijn lage vervorming en minimale kleuring aanwezig. Beide modellen beschikken over een natuurlijke klank, die nooit vermoeit. De soundstage is echter enorm en vergelijkbaar met een open hoofdtelefoon. Zo worden de grenzen van draadloze hoofdtelefoons verlegd. Ze zijn bovendien ontworpen om lang en comfortabel gebruikt te kunnen worden.

Omdat de Dali IO 4 en IO 6 gesloten hoofdtelefoons zijn, bieden ze al een hoge passieve geluidsisolatie aan. Bepaalde achtergrondgeluiden (met een lage frequentie) kan nooit zomaar helemaal tegengehouden worden. Daarom beschikt de IO 6 over de allernieuwste actieve noise cancellation (ANC). Zo luister je nog fijner naar muziek en hoor je nog meer details. Het stelt je bovendien in staat muziek op een lager volume te beluisteren. En dat scheelt gehoorbeschadiging op de langere termijn. De IO 4 heeft geen actieve ANC, maar kan daarentegen zestig uur gebruikt worden. Daarmee is de IO 4 marktleider op dat gebied. De IO 6 gaat tot dertig uur mee.

Gelukkig zijn er nog een paar overeenkomsten. Beide koptelefoons hebben namelijk een speciaal memory foam in de oorkussens zitten, die zich aanpassen naar jouw hoofd. Daarom zitten ze altijd en voor lange tijd comfortabel. Het zachte, synthetische leer zorgt er bovendien voor dat de oorkussens lang goed blijven. Duurzaam en dubbel zo goed voor het milieu dus!

Zowel de Dali IO 4 als IO 6 bieden ondersteuning aan voor Bluetooth AptX, AptX HD en Apple AAC en zijn dus zeer breed inzetbaar bij verschillende muziekstreamingdiensten. De fabrikant levert bovendien standaard een usb-c-connector mee, zodat je de hoogst mogelijke kwaliteit in digitale audio kunt ervaren wanneer je via Windows of macOS streamt. Ook is er tot slot nog een mini jack aanwezig.

We geven 2x de Dali IO 6 weg!

Klinkt dat allemaal als muziek in de oren, dan hebben we goed nieuws: je kunt namelijk een Dali IO 6 winnen, ter waarde van 399 euro! We geven er twee weg. Wat moet je daarvoor doen? Je hebt twee opties.

  • Laat een reactie achter onder dit bericht en laat ons weten waarom jij de winnaar moet zijn van de hoofdtelefoon. Vergeet niet je juiste e-mailadres te gebruiken zodat we contact met je kunnen opnemen.
  • Of like FWD op Facebook en laat een toffe reactie achter op het gedeelde nieuwsbericht.

Maandag 31 mei kiezen we twee winnaars. De winnaars worden per mail en Facebook benaderd.

Update: de winnaars zijn bekend: Simon de Ridder en Yvonne Timmermans, gefeliciteerd! Jullie worden door ons benaderd.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (92)

wim timmermans

wim timmermans
24 mei 2021 om 11:15

wat een geweldig gebaar, verras me maar met zo’n prachtig exemplaar
hiermee hoef ik voortaan geen noot meer te missen

Inloggen
Harry

Harry
30 mei 2021 om 20:11

Als deze IO6 headphones net zo goed klinken als mijn Oberon 7 vloerstaanders wil ik ze heel graag hebben. Dan kan ik nog makkelijker en vaker naar mijn favoriete muziek luisteren zonder mijn huisgenoten lastig te vallen. Top!

Inloggen
Maurits

Maurits
24 mei 2021 om 11:31

Voor mijn werk moet ik veel reizen, dus dan zou een setje draagbare hifi-luidsprekers, direct voor op mijn hoofd, zeer welkom zijn. Dit zal het vele reizen een stuk aangenamer maken en ik hoop dan ook van harte, dat ik deze mag winnen.

Inloggen
Mike

Mike
24 mei 2021 om 11:33

Genieten van multimedia met een vol en rijk geluid zonder dat de rest van mijn omgeving er last van hoeft te hebben.

Inloggen
Kevin

Kevin
24 mei 2021 om 11:53

Ik kan niet wachten om van mijn muziek te genieten met deze super hoofdtelefoon.

Inloggen
Sara

Sara
24 mei 2021 om 11:58

Na Eurosong hebben mijn oren nood aan wat rust en goede muziek.

Inloggen
Kimberly

Kimberly
24 mei 2021 om 12:05

Voor mijn lieve vriend! Hij is heel erg bezig met muziek en het zou heel leuk zijn moest hij winnen!

Inloggen
Hans

Hans
24 mei 2021 om 12:05

Nice! Eindelijk een supergoede hoofdtelefoon die er ook nog eens goed uitziet; alsof hij door Dali zelf ontworpen werd…

Inloggen
Gottfried

Gottfried
24 mei 2021 om 12:06

Omdat ik ongelofelijk hard snurk, probeer ik altijd wakker te blijven tot mijn vriendin naast mij in slaap gevallen is, met mijn oortjes in luisterend naar muziek om wakker te blijven.
Met deze koptelefoon op is het geen straf om wakker te blijven en genieten van subliem geluid.

Inloggen
Ruben De Bruck

Ruben De Bruck
24 mei 2021 om 12:06

Om eindelijk eens goed opgenomen muziek te horen zoals het hoort

Inloggen
Robert van dijk

Robert van dijk
24 mei 2021 om 12:12

Deze koptelefoon zou zo goed van pas komen.
Sinds 11 april trotste papa van een prachtige dochter. Maar dat gehuil went gewoon niet hahaha. Soms even afzonderen met een stukje muziek is echt wel lekker 😂

Inloggen
theo hansen

theo hansen
24 mei 2021 om 12:32

Superieur muziek luister van deze befaamde Deense topfabrikant van luidsprekers en nu al geruime tijd van heerlijke muzikale hoofdtelefoons.
En dan nu rond lopen zonder een draadverbinding luisteren naar muziek, heerlijk onafhankelijk!

Inloggen
Nelis van Veldhoven

Nelis van Veldhoven
24 mei 2021 om 12:35

Al tien jaar heb ik veel plezier van mijn Dali boxen thuis, nu zou ik die kwaliteit onderweg ook graag willen ervaren!!

Inloggen
Ingrid

Ingrid
24 mei 2021 om 12:37

Doe heel graag mee voor de Dali IO 6. Na twee hersenstaminfarcten heb ik veel last van omgevingsgeluiden, omdat mijn hersenen die zelf niet meer weg filteren. Een top hoofdtelefoon met actieve ANC lijkt me dus ideaal zeker voor tijdens het reizen. Daarnaast natuurlijk ook blij met het geweldige geluid en de strakke vormgeving.

Inloggen
Anita Kempenaers

Anita Kempenaers
24 mei 2021 om 12:48

doe zeer graag mee voor deze mooie hoofdtelefoon, gewoon omdat ik er nog geen heb en wel graag naar mooie muziek luister

Inloggen
Maria

Maria
24 mei 2021 om 13:10

Wow, wat een prachtige vormgeving, die draag je gewoon als sieraad tijdens een werkdag en het liefst zelfs tijden je calls en zoommeetings ook. Ik kies voor eigenlijk altijd voor zwart, maar moet zeggen dat ik hiervan de bruine ook wel durf te proberen. Mooi bij donker/marine-blauwe werk-outfit.

Inloggen
Seth Mertens

Seth Mertens
24 mei 2021 om 13:13

3de keer goede keer, benieuwd of het klopt 🙂

Inloggen
MarsL83

MarsL83
24 mei 2021 om 14:09

Aangezien ik regelmatig muziek luister en mix heeft het gehoor wel een goede verzorging nodig. Met deze Dali IO6 maak ik mijn gehoor ontzettend gelukkig en mijzelf natuurlijk ook

Inloggen
Lili

Lili
24 mei 2021 om 14:33

Oooh wat een super geweldige prijs… en dan die nieuwe geweldige versie noice cancelling ! Dat kan ik echt wel gebruiken.. dan hoor ik tenminste m’n eigen muziek 🎵 en kan ik er ook nog van genieten zonder de herrie van m’n 2 pubers constant te moeten horen😵 ik zit van nu af aan te duimen dat ik dit mooie cadeau mag winnen. 🍀🍀🍀

Inloggen
Ron Booden

Ron Booden
24 mei 2021 om 14:34

Ik wil nu wel eens eindelijk een goede koptelefoon proberen!

Inloggen
Singels

Singels
24 mei 2021 om 15:45

Super actie waar ik graag aan meedoe. Waarom zou ik de winnaar moeten zijn. Nou omdat ik met mijn stomme hoofd even opstond om wat te drinken te pakken en vergeten was dat ik de hoofdtelefoon op had die in de pc zat… Daar kon hij niet tegen en toen had ik ineens een draadloze hoofdtelefoon… maar op een of andere manier lijkt dat niet zo goed te werken 😣

Inloggen
Hub Hamers

Hub Hamers
24 mei 2021 om 15:46

Laatste tijd aan veel acties deelgenomen, zonder resultaat. Benieuwd of ik deze keer meer geluk heb.

Inloggen
Gé Geurtsen

Gé Geurtsen
24 mei 2021 om 15:57

Goede specificaties, ik waag een poging.

Inloggen
Angeline

Angeline
24 mei 2021 om 16:35

Wauw, daar heb ik wel oren naar. Nu het overal weer steeds drukker en lawaaieriger wordt kan ik lekker in mijn eigen bubble blijven met deze fijne koptelefoon.
Zou zo te gek zijn .

Inloggen
Ronald van Staay

Ronald van Staay
24 mei 2021 om 19:31

Na jaren van trouwe dienst is mijn Bose AE2 aan zijn welverdiende rust toe. De jaren en het gebruik zijn hem aan te zien. Vraag is of FWD en Dali de AE2 zijn pensioen gunnen. Ik laat me verassen… AE2 of IO6 wellicht ook een mooie vergelijking qua geluidsbeleving. Nu maar duimen…

Inloggen
Tom Lievens

Tom Lievens
24 mei 2021 om 20:46

Waauuww, deze prachtige hoofdtelefoon zou super zijn voor al dat ‘homeworking’ van tegenwoordig, in alle rust vergaderen, werken of nadien gewoon lekker muziek luisteren (zonder het geluid van drukke kids op de achtergrond). Klinkt als muziek in de oren!

Inloggen
Rik

Rik
24 mei 2021 om 22:01

Wat de wereldbekende naamgenoten gemeen hebben is de betovering. Wat zou ik toch graag eens luisteren naar het weergaloze geluid…wegdromend in de surrealistische wereld van de beroemde schilder.

Inloggen
Leo

Leo
24 mei 2021 om 22:52

Aangezien we fwd in toekomst gaan met audio is de Dali IO de volgende stap in muziek gewaarwording. Die moet je gewoon hebben.

Inloggen
Jasper

Jasper
24 mei 2021 om 23:34

Het zou fijn zijn om geen gejammer van vrouw en kinderen te horen bij het muziek luisteren. Al was het maar voor 10 minuten, 10 hele mooie minuten………

Inloggen
Gjansen

Gjansen
25 mei 2021 om 08:27

Nou, Dali en ANC, een combi welke ik zelf nog niet getest heb. Dus ja, ik zou graag mee doen.

Inloggen
Marie-Claire Rhee

Marie-Claire Rhee
25 mei 2021 om 08:42

WAUWWWWW 😍😍😍😍
Die is gaaf zeg en absoluut iets voor mijn dochter 😊
Ze heeft nogal moeite met zich te concentreren als er veel omgevingsgeluiden zijn 😬 dat valt op school natuurlijk nog niet mee, nu mag ze wel met van die oorkappen op zitten, maar die vind ze echt voor schut waardoor ze zich terug gaat trekken  en niemand haar kan zien…
Dit zou toch geweldig zijn, zien er super gaaf uit en ze kan zich lekker afsluiten van de omgeving met een rustig muziekje op de achtergrond 😀
Ik weet zeker dat ze hier dolgelukkig mee zou zijn ❤ Dus ik doe heel erg graag voor haar mee 🍀🍀

Inloggen
frans

frans
25 mei 2021 om 08:53

muziekliefhebber hier

Inloggen
flwfrank

flwfrank
25 mei 2021 om 08:54

Met zo’n hoofdtelefoon kan ik me eindelijk abonneren op lossless streaming en van mijn klassieke muziek genieten zoals in het Concertgebouw.

Inloggen
Tijl Geyssens

Tijl Geyssens
25 mei 2021 om 10:01

Met veel plezier waag ik mijn kans voor deze schitterende giveaway waar duidelijk muziek in zit. Ideaal om deze hoofdtelefoon mee te nemen als bondgenoot tijdens mijn fiets- of looptrainingen. Fingers crossed

Inloggen
joostpol

joostpol
25 mei 2021 om 10:57

Ik doe graag mee! Ik ben al langer op zoek naar een ANC update voor mijn AKG Y50BT. Deze Dali IO 6 staat ook hoop op mijn lijstje. Ik ben benieuwd of er eentje deze kant op gaat komen!

Inloggen
rboekel

rboekel
25 mei 2021 om 11:32

Ik zou deze hoofdtelefoon heel graag willen winnen om naast thuis te genieten van Dali speakers (Zensor 7) ook onderweg te genieten van top geluid! En met de vakanties weer in het vooruitzicht, kan ik me geen beter moment bedenken 🙂

Inloggen
Pascal

Pascal
25 mei 2021 om 13:09

Net als velen hier zou ik deze graag proberen. Een goede hooftelefoon en oortjes met kabel had ik al maar voor bluetooth alleen een budgetklasse ANC met standaard SBC codec.
Over de geluidskwaliteit van de Dali heb ik weinig twijfels, hoe het zit met latency van Aptx is auditief merkbaar. Hoe hinderlijk dit is hangt natuurlijk van persoon tot persoon af. Ik heb zowel een telefoon als een bluetooth dongle welke Aptx (HD, LL) ondersteunen, dus ben ik wel benieuwd wat dit biedt. Met gewone bluetooth (SBC) vind ik de latency meestal te hoog voor film of webvergadering. Dali heeft een USB-C aansluiten en indien de geluidsopname goed is dan is dit een top universele hoofdtelefoon. Nu gebruik ik ofwel een USB headset of een draadloze Logitech 930 gamingheadset (low latency) voor vergaderingen welke met dank aan Covid veel gebruikt wordt.

Inloggen
flwfrank

flwfrank
25 mei 2021 om 13:37

Met zo’n Dali koptelefoon voor een bijzondere prijs eindelijk een goede reden om een Lossless streaming abonnement te nemen. Kan ik eindelijk het gevoel hebben dat ik weer in het Concertgebouw naar concerten luister.

Inloggen
Willy Nijssen

Willy Nijssen
25 mei 2021 om 13:42

Waanzinnig mooie actie, ik loot echt onwijs graag mee voor de Dali IO 6 hoofdtelefoon en zou hem zowel thuis als in het vliegtuig gebruiken om mijn favoriete muziek ongestoord te kunnen luisteren en om lekker te relaxen tijdens de vlucht!

Inloggen
Freddy

Freddy
25 mei 2021 om 13:42

Mijn oren verdienen een kwaliteitsvolle klank

Inloggen
Bart van zijl

Bart van zijl
25 mei 2021 om 13:51

Het zou te gek zijn om er 1 te winnen.ik luister bijna dagelijks muziek,met koptelefoon.ik ga voor kwaliteit.maar zoals ik vroeger een plaat grijs draaide verslijt ik nu een koptelefoon.de schelp hangt al van ductape aan elkaar,dus ik doe graag mee.

Inloggen
Angela

Angela
25 mei 2021 om 13:54

Dit zou het ultieme vaderdag cadeau zijn voor mijn muzikale , bluesharp spelende, vader. Zo kan hij zijn favoriete en zijn eigen muziekjes in de perfecte kwaliteit terug luisteren en kan hij nog meer genieten van zijn favorieten.

Inloggen
Simon de Ridder

Simon de Ridder
25 mei 2021 om 14:56

Supergave koptelefoon om te zien en waarschijnlijk nog mooier om te horen. Sinds dat wij een hond hebben, ben ik ‘veroordeeld’ tot het uitlaten. Thuis op de bank zitten met een mooi stuk muziek zit er dan ook niet meer in. Volgens mij gaan de hond en ik meer plezier aan elkaar beleven als ik voortaan deze rondjes kan maken met deze mooie Dali IO 6 op mijn hoofd.

Inloggen
Ger

Ger
25 mei 2021 om 15:52

Zou heel mooi zijn om deze te winnen heb hem al beluisterd en het is de beste onder de NC hoofdtelefoons echt een super geluidskwaliteit.
Mocht ik hem winnen dan hoef ik niet verder te sparen voor deze mooie hoofdtelefoon.

Inloggen
Vandecasteele Linda

Vandecasteele Linda
25 mei 2021 om 16:48

ik waag graag mijn kans voor deze handige de Dali IO 6 hoofdtelefoon die onze zoon goed zou kunnen gebruiken

Inloggen
Merlijn Janse

Merlijn Janse
25 mei 2021 om 18:51

Muziek is een grote lust,
Het brengt energie, maar ook rust!
Maar soms geeft het luisteren naar muziek,
In het openbaar problematiek.
Met een hoofdtelefoon op van DALI IO 6 voor elk oor een,
Dan is de muziek voor mij alleen.
Voor iedereen is het dan stil,
En kan ik naar de muziek luisteren die ik wil!!

Inloggen
E. Langeveld

E. Langeveld
25 mei 2021 om 20:15

Voor mijn buurjongen, hij is onlangs bestolen door belachelijk jonge gastjes bij de lokale sportvelden. Hij is knap van streek en is zijn koptelefoon kwijt. Welke model maakt echt niet uit, alles is welkom!

Inloggen
Eugene

Eugene
25 mei 2021 om 20:40

Eind Juni op vakantie naar een stil eiland, hopelijk met deze set op mijn hoofd genietend van Mark Knofler 🙂

Inloggen
Colin

Colin
25 mei 2021 om 21:01

Zodat ik het nieuwe album ‘Sam Smith – Love Goes: Live At Abbey Road Studios’ kan luisteren zoals het écht bedoeld is – of ik nu thuis of onderweg ben!

Inloggen
Frank

Frank
25 mei 2021 om 21:47

Dat zou geweldig zijn om muziek met een goede koptelefoon te luisteren inplaats van met een gaming headset

Inloggen
Philip Kraaiveld

Philip Kraaiveld
25 mei 2021 om 21:52

Dat gezeur tijdens het thuiswerken ben ik behoorlijk zat. Met deze koptelefoon hoop ik eindelijk rust te krijgen

Inloggen
Wendy

Wendy
25 mei 2021 om 22:36

Ik luister graag naar muziek en podcasts. Op dit moment doe ik dit vooral als mijn kinderen op school zijn of als ik in de auto zit.
Met deze hoofdtelefoon krijg ik de kans om ook af en toe een momentje voor mezelf te vinden als mijn kinderen er zijn. Zo leren zij om soms iets voor zichzelf te doen en kan ik even ontprikkelen!

Inloggen
Michel Visee

Michel Visee
25 mei 2021 om 22:53

Deze Dali zou ik eens heeeeeeeel graag uit willen proberen…

Inloggen
Henri

Henri
25 mei 2021 om 23:00

In en met stijl m’n medereizigers kunnen negeren ieder ochtend en avond, dat zie ik wel zitten!

Inloggen
Wilma van 't Hof

Wilma van 't Hof
25 mei 2021 om 23:05

Ik wil graag ongestoord luisteren naar mijn favoriete muziek. En niet tussendoor bv sportgeluiden horen. Of gillende mensen in een film die mijn man zit te kijken.

Inloggen
Dhr. Attema

Dhr. Attema
26 mei 2021 om 06:35

Ik luister zowel thuis als onderweg in het openbaar vervoer (momenteel nog zonder Noise Cancelling) graag muziek en daarom ben ik als FWD lezer de aangewezen persoon, voor het winnen van deze fantastisch mooie Dali IO 6 Headphone.

Inloggen
Tjeerd

Tjeerd
26 mei 2021 om 07:47

Veel leuke berichten van mensen die deze koptelefoon willen winnen en ook een leuke reden hiervoor hebben. Ik voel dan ook zeker niet dat ik hier meer of minder recht op heb dan een ieder ander die hieronder heeft gereageerd. Ik wens de redactie veel succes met kiezen!

Inloggen
Chee Yong

Chee Yong
26 mei 2021 om 09:19

Op iedere hoofd past een perfecte hoofdtelefoon, ook op die van mij!

Inloggen
Cobi

Cobi
26 mei 2021 om 11:27

Aangezien mijn man mijn hoofdtelefoon steeds mee neemt als hij moet vliegen voor zijn werk en ik dan dus 5 weken mijn hoofdtelefoon kwijt ben doe ik graag voor hem mee!

Inloggen
Patricia de Vries

Patricia de Vries
26 mei 2021 om 12:40

In deze Corona-tijden, zouden jullie mij enorm verblijden, met de Dali IO 6 🙂

Inloggen
Marjanne

Marjanne
26 mei 2021 om 12:51

Oh, heerlijk ….. om niet onderbroken naar mijn eigen muziek te kunnen luisteren in een huiskamer vol andere geluiden!

Inloggen
Dorian van Haren

Dorian van Haren
26 mei 2021 om 13:31

Yeahhh..ik ben één al oor om deze fantastische Dali IO 6 te winnen! Ik heb m’n laatste oortje versnoept: dwz in de trein laten liggen, dus ik MOET wel winnen om optimaal te kunnen genieten van mooie muziek zonder anderen te storen.. Hopelijk geven jullie ‘gehoor’ aan mijn smeekbede .. 😉

Inloggen
Frank van B.

Frank van B.
26 mei 2021 om 13:38

Naast de passieve noise cancelling en active noise cancelling heeft de DALI IO-6 ook de optie transparency. Deze optie omzeilt de passieve noise cancelling door het omgevingsgeluid naar je oren te sturen. Het mooie is dat het werkt in één richting. Dus mijn omgeving heeft geen last van mijn muziek. Hier worden mijn collega’s heel blij van! Nog een voordeel is dat ik met één druk op de knop het volume heel stil kan zetten zodat ik meer details (dus mijn collega’s) kan horen.

Inloggen
Rene

Rene
29 mei 2021 om 11:28

Bovenstaande is het mooiste wat ik gelezen heb. Dit moet haast wel de winnaar worden. Dus als mijn collega deze wint dan zijn wij al blij!

Inloggen
Eva Narcisz

Eva Narcisz
26 mei 2021 om 13:45

Whaaaaaaaaa !! 😍 Wat een enorm leuke actie !! 🎊 Mijn huidige headphone begint aan zijn einde te komen…Goed geluid is alles, ben heel benieuwd naar deze! Hij lijkt mij ideaal om jezelf af te sluiten tijdens het thuiswerken. Zo zou ik dan kunnen genieten van heerlijke muziek 🙂 Met zo een headset wordt muziek luisteren een feest. Muziek moet je beleven ….Ook zijn de buren bijna elke dag aan het klussen en met een goede koptelefoon heb ik hopelijk minder last van al die herrie ….Ik zal zeker dolgelukkig en dankbaar zijn als ik de bofkont mag zijn !! 🙏

Inloggen
Marianne

Marianne
26 mei 2021 om 14:50

Omdat deze koptelefoon er één is die gezien mag worden!

Inloggen
Ronald

Ronald
26 mei 2021 om 19:21

Ben al tijdje op zoek naar een mooi kado voor mijn zwangere vriendin. Iets waarvan ze niet kan bedenken dat ik daarover nagedacht heb en dit is zo’n kado die ik haar graag wil geven. Ze doet veel zoomsessies met haar werk en luistert graag muziek alleen heeft ze nu nog een echt afstands ding op de hoofd. Mochten jullie iemand heel blij maken dan is dat mijn vriendin wel ennnnn….happy wife happy life 😀

Inloggen
Tess

Tess
26 mei 2021 om 22:22

Een actie waar ik wel oren naar heb! De Dali IO is toch wel de Roll Royce onder muziekliefhebbers, te chill om met deze headphones in de trein naar snow patrol te luisteren!

Inloggen
Silvia

Silvia
27 mei 2021 om 11:56

Dit gun ik onze zoon die al heel lang op zoek is naar de juiste hoofdtelefoon om goed mee te kunnen drummen op zijn favoriete muziek. Dit moet wel een perfecte match zijn omdat de passie voor muziek ook een perfecte match is.

Inloggen
Judith

Judith
27 mei 2021 om 12:38

Prachtig design, goed geluid en een baby die onderweg is. Lijkt mij heerlijk om mij straks soms terug te kunnen trekken in mijn verlof met deze fantastische hoofdtelefoon van Dali! de Caramel White versie is een genot ook nog eens om naar te kijken!

Inloggen
Nathalie Hellmig

Nathalie Hellmig
27 mei 2021 om 14:08

Whááááááááááá…!! <3 wat een supertoffe winactie zeg! Natuurlijk wil ik hééééééééééél graag zo'n toffe koptelefoon winnen! die is echt zooooooooooooo ontzettend welkom 😀 Zou 'm werkelijk overal mee naartoe nemen… mijn dag begint werkelijk NOOIT zonder muziek…. dus kom maar op! super SPANNEND! #fingerscrossed

Inloggen
Laura K

Laura K
27 mei 2021 om 14:52

Geweldige kwaliteit, waar je ook gaat. Dat zie ik wel zitten! Overal genieten van mooie muziek 🙂

Inloggen
daanvanlier83

daanvanlier83
27 mei 2021 om 16:30

De zoektocht naar een originele reactie om kans te maken op deze prachtige hoofdtelefoon heeft me hoofdbrekens opgeleverd. Een luistersessie met mijn huidige ‘oortjes’ bracht weinig soelaas. Misschien brengen FWD en Dali me wel luistergeluk?

Inloggen
Sandra

Sandra
27 mei 2021 om 21:43

Kan ik eindelijk ongestoord van mijn eigen muziek genieten terwijl ik lekker achter de laptop zit 🙂

Inloggen
Molly

Molly
28 mei 2021 om 09:19

Ik wil heelgraag de EK volgen zonder geschreeuw van Partner en vrienden die denken alles te weten en daardoor alles te mogen gillen. Gewoon lekker zelf genieten dus

Inloggen
Maikel Frijters

Maikel Frijters
28 mei 2021 om 10:41

Mooie actie! Ik wandel graag en luister dan onderweg naar podcasts en muziek. Het blijft lastig om een goede koptelefoon te vinden die niet alleen perfect geluid heeft, maar ook lekker op je oren zit en een lange accuduur heeft. Deze Dali IO 6 lijkt het allemaal te hebben en ik kan dan ook niet wachten om ‘m uit te gaan proberen!

Inloggen
Danny S

Danny S
29 mei 2021 om 08:08

Mijn Denon noice canceling koptelefoon heeft het begeven na jaren. Ik kan zeker wel een nieuwe gebruiken. Alvast bedankt haha

Inloggen
Dennis

Dennis
29 mei 2021 om 08:24

Man man, wat zou ik graag 5 jaar terug in de tijd gaan met deze prachtige koptelefoons… dan had ik nooit een enorme huilbaby gehad 😉

Inloggen
Dennis

Dennis
29 mei 2021 om 08:25

Man, wat zou ik graag 5 jaar terug in de tijd gaan met deze prachtige koptelefoons… dan had ik nooit een enorme huilbaby gehad 😉

Inloggen
Bruno de Wispelaere

Bruno de Wispelaere
29 mei 2021 om 09:58

Dit zou de perfecte partner voor mijn FIIO M11 zijn…

Inloggen
Patrick Simons

Patrick Simons
29 mei 2021 om 10:22

Tot grote ergernis van mijn huisgenoten beluister ik graag muziek. Voor mij graag niet te veel lawaai voor mijn huisgenoten niet te hard, ….
Deze dali met actieve noise cancellation zouden voor ons alle een oplossing zijn.
Ik zie ze dan ook graag toekomen 😊

Inloggen
W. Milikan

W. Milikan
29 mei 2021 om 11:08

Wat een fijne actie, graag maak ik kans op die mooie koptelefoon met deze reactie. Ik zet mijn zinnen op het winnen; met deze prijs kan de luisterpret beginnen!

Inloggen
Frank Mols

Frank Mols
29 mei 2021 om 12:22

music was my first love and it will be my last……………………………….

Inloggen
Johan Smits

Johan Smits
29 mei 2021 om 12:59

Ik zal aangenaam verrast zijn als er aan mijn deur gebeld wordt met de mededeling dat er mij een pakketje wordt aangeboden .
Daarna kan het grote genieten beginnen .

Inloggen
Sander Wessel

Sander Wessel
29 mei 2021 om 13:27

Wat een gave actie. Ik heb nu goedkope oortjes maar ben al tijden op zoek naar iets beters. Ik doe mee.

Inloggen
Andre Helfferich

Andre Helfferich
29 mei 2021 om 15:51

Top actie 👍 Ik doe zeker graag mee

Inloggen
Leon Sandmann

Leon Sandmann
29 mei 2021 om 19:04

Omdat ik nog nooit eerder een ”Dali” in mijn bezit heb gehad.

Inloggen
Priscilla

Priscilla
29 mei 2021 om 19:21

Ik zou graag winnen voor mezelf kan ik lekker netfix kijken terwijl mijn vriend ze eigen ding doet

Inloggen
Fokke

Fokke
29 mei 2021 om 19:23

Top ik kijk vaak films met deze koptelefoon zal het net zijn alsof je in de bioscoop zelf zit
Zou goed terecht komen hier en dagelijks gebruikt worden .

Inloggen
Anneke

Anneke
29 mei 2021 om 19:25

Voor mijn dochter die kijkt veel tv op de laptop en heeft geen koptelefoon of oortjes.

Inloggen
Edo

Edo
29 mei 2021 om 21:26

Twee dat is voor vier wonderoren. Ik heb er maar twee, wat een geluk ook voor die ander.

Inloggen
Jan Verlinden

Jan Verlinden
30 mei 2021 om 09:45

Ja, dit is een uitstekende vervanger voor mijn oude Sennheiser koptelefoon die open is in tegenstelling tot de gesloten Dali’s, waardoor mijn omgeving geen last van me heeft bij het luisteren.

Inloggen
Petra

Petra
30 mei 2021 om 15:01

Ik ben super blij met mijn Dali speakers , en deze hoofdtelefoon zou een mooie toevoeging zijn. Dan kan ik overal van mooie muziek genieten.

Inloggen
Ruud

Ruud
30 mei 2021 om 22:26

Een genot voor mijn oren lijkt mij deze Dali IO 6! De looks zijn helemaal top en volgens mij zijn ook de specs van een uitmuntend niveau: Active noise-cancelling en zeer hoge geluidskwaliteit. Dat is waar ik (en zeker mijn oren!) heel blij van wordt. Hopelijk kan ik binnenkort wegdromen bij het luisteren van muziek of blijft het een droom?

Inloggen
Olga Tabak

Olga Tabak
31 mei 2021 om 08:46

Een Dali op mijn hoofd, iets watt mijn dochter straks niet geloofd. Want dan kan ik eindelijk weer lekker muziek luisteren, de teksten alleen nog wel mee fluisteren. Wanneer zij dan thuis hard aan het werken is, lijkt het dan alsof ik al die telefoontjes die ze krijgt mist. Wat een weelde zou dat zijn en voor mij heel heel heeeeeeel fijn!!

Inloggen
Marijke

Marijke
31 mei 2021 om 19:19

Het zou fijn zijn om eens een echt goede hoofdtelefoon te hebben!!!

Inloggen