Teufel presenteert iPhone App voor ‘Raumfeld by Teufel’ systemen

05 juli 2011 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-app-streaming

Teufel heeft vandaag een iPhone App voor zijn ‘Raumfeld by Teufel’ audio streaming productlijn gepresenteerd. De gratis App maakt van de iPhone of iPod Touch een volwaardige afstandbediening voor de ‘Raumfeld by Teufel’ streaming systemen.

In combinatie met de iPhone App vormen de WLAN actieve luidsprekers, Raumfeld Speaker S en Speaker M, een complete streaming-geschikte muziekinstallatie. Dankzij de geïntegreerde versterker is een extra apparaat voor het luisteren naar muziek niet meer nodig. Om een reeds aanwezige Hifi installatie streaming-geschikt te maken, is naast de iPhone App ook de Raumfeld Connector netwerkspeler nodig. Muziekdata kan worden afgespeeld vanaf een computer, NAS-apparaat (Network Attached Storage) of direct vanaf een USB-stick die op de Raumfeld Speaker of Raumfeld Connector is aangesloten. Dit biedt de mogelijkheid dezelfde muziek in de gehele woning af te spelen, maar ook in verschillende ruimtes tegelijkertijd andere muziek te draaien, gewoon via hetzelfde systeem.

Met de nieuwe App voor de iPhone en iPod Touch zijn de Raumfeld by Teufel systemen volgens de fabrikant eenvoudig en intuïtief te bedienen. Bestaande gebruikers van een Raumfeld systeem, kunnen de iPhone App als extra afstandsbediening gebruiken.

Video: Raumfeld by Teufel producten

De gratis Raumfeld App is per direct in de App Store verkrijgbaar. Lees hier meer informatie over de Raumfeld by Teufel systeemcomponenten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)