Teufel kondigt vier Cinebar soundbars voor de thuisbioscoop aan

01 september 2017 2 Minuten 0 Reacties
Teufel-Cinebar

Teufel introduceert tijdens IFA 2017 een nieuwe serie soundbars. De Duitse fabrikant komt met de Cinebar One, Cinebar One+, Cinebar Duett en Cinebar Pro.

Teufel Cinebar One en One+

De Teufel Cinebar One is de meest compacte soundbar van het Duitse bedrijf. Dit 2.0-kanaals model kan met 6.5-inch draadloze subwoofer (One+) en zonder subwoofer (One) gekocht worden. De speaker is voorzien van vier tweeters met elk een eigen versterker. De Dynamore Ultra-technologie met side firing-luidspreker moet zorgen voor het virtuele surround sound. De soundbar beschikt over een Dolby Digital decoder, bluetooth 4.0 met aptX, HDMI met CEC en ARC, een line-in aansluiting, een optische digitale ingang en diverse geluidsmodi. Je kunt de speaker aan de wand monteren of voor de tv plaatsen.

Teufel brengt de Cinebar One en One+ in een witte en zwarte variant op de markt. De versie met subwoofer kost 370 euro, de versie zonder 270 euro. De verkoop start in het vierde kwartaal van 2017.

Teufel Cinebar Duett

De Cinebar Duett is een bredere maar nog steeds slanke soundbar die geleverd wordt met een draadloze subwoofer. Dit model komt met tien drivers en zes versterkers, en beschikt net als het compacte model over de Dynamore Ultra-technologie. De soundbar is voorzien van Dolby Digital- en DTS-decodering, HDMI CEC en ARC, bluetooth 4.0 en de mogelijkheid voor wandmontage.

Advertentie

De Cinebar Duett wordt in het vierde kwartaal verkocht voor een prijs van 600 euro. De soundbar wordt in een witte en zwarte variant verkocht.

Teufel Cinebar Pro

De Cinebar Pro is de krachtigste variant van de vier. Deze speaker beschikt over een 10-inch draadloze subwoofer (met frontfire- of downfire-modus) en acht tweeters met zes versterkers. De Dynamore Ultra-technologie met side firing-luidspreker zorgt voor virtual surround sound. De soundbar beschikt over uitgebreide streaming-mogelijkheden via ingebouwde Chromecast (Wi-Fi) en Bluetooth 4.0. Ook komt de speaker met diverse aansluitingen; 4x HDMI-in, 1x HDMI-out, 2 digitale en 2 analoge ingangen. Dankzij HDMI 2.0 en HDCP 2.2 is het toestel ook geschikt voor 4K Ultra HD en HDR. Degenen die echt surroundgeluid willen kunnen gaan voor het optionele rearstation met draadloze luidspreker aan de achterzijde.

De Teufel Cinebar Pro wordt in het vierde kwartaal van 2017 verkocht voor een prijs van 1.300 euro.

Alle producten kunnen via de website van Teufel reeds besteld worden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)