Teufel Audio introduceert de iTeufel Air Blue speaker

07 januari 2014 1 Minuut 1 Reacties
iTeufel-Air-blue

Teufel Audio introduceert vandaag de nieuwe iTeufel Air Blue, de opvolger van de vorig jaar gelanceerde iTeufel Air. Het nieuwe model beschikt over AirPlay-streaming maar kan daarnaast ook muziek via Bluetooth weergeven, én ondersteunt het onlangs geïntroduceerde Spotify Connect.

iTeufel Air Blue

De nieuwe iTeufel Air is nog steeds een forse speaker met, volgens de fabrikant, een indrukwekkende geluidskwaliteit. In onze review waren we ook aardig enthousiast over de speaker en met de verbeteringen in het nieuwe model nemen de mogelijkheden met de speaker alleen maar toe.

Streaming met Spotify Connect

Met de nieuwe Connect functie van Spotify kun je de muziekweergave rechtstreeks met de Spotify-App via de iTeufel Air Blue afspelen. Met een druk op het luidsprekersymbool neemt de iTeufel Air Blue de streamingfunctie over; het mooie daarbij is dat een telefoongesprek de muziekweergave niet onderbreekt. Bovendien kan de weergave van de muziek via Spotify ook direct via de knoppen van de iTeufel Air Blue worden bediend.

AirPlay en Bluetooth

Naast Spotify Connect en AirPlay ontvangt de iTeufel Air Blue nu ook muziek via Bluetooth. De actuele Bluetooth standaard 4.0 inclusief aptX-Codec biedt genoeg bandbreedte voor muziek in hoge kwaliteit. De iTeufel Air Blue is geschikt voor alle Bluetooth-geschikte smartphones en tablets, ongeacht de fabrikant of het besturingssysteem. AirPlay ondersteunt draadloze overdracht van filmgeluid vanaf iPad of laptop met 2.1 geluid.

Advertentie

Op het gebied van geluidsweergave worden volgens de fabrikant geen compromissen gesloten: de geïntegreerde versterker met 100 Watt vermogen stuurt twee midrange en tweeters aan voor een realistische en gedetailleerde stereoweergave. Ten slotte bevat de iTeufel Air een ingebouwde subwoofer.

Prijs en beschikbaarheid

De iTeufel Air Blue is per direct verkrijgbaar in de webshop van Teufel Audio voor de prijs van 499,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Alex

Alex
31 december 2014 om 13:22

iteufel is niet aan te sluiten op mijn netwerk.
Ben al 6 uur bezig geweest.
wie oh wie kan mij helpen ?

Gr. Alex.

Inloggen