Sony kondigt HT-S2000 3.1-kanaals soundbar aan

24 mei 2023 1 Minuut 0 Reacties
Sony HT-S2000

Sony lanceert vandaag de HT-S2000 soundbar. Deze 3.1-kanaals soundbar beschikt over ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X, en komt met Sony's Vertical Surround Engine en S-Force PRO Front Surround. Dankzij een nieuw ontwikkelde up mixer moet de HT-S2000 volgens de Japanse fabrikant een driedimensionale surround ervaring bieden, ook bij het afspelen van stereocontent. Deze soundbar zal ook het eerste compatibele apparaat zijn voor de nieuwe Sony Home Entertainment Connect-app.

Met Vertical Surround Engine en S-Force Pro Front Surround creëert de HT-S2000 volgens Sony bioscoopsurroundgeluid, inclusief Dolby Atmos en DTS:X. Vertical Surround Engine moet audio boven de luisterpositie plaatsen, terwijl S-Force Pro geluid van de zijkanten creëert. Met de up mixer van Sony wordt driedimensionaal surround sound ervaren, niet alleen met content in surround sound-formaat, maar ook met stereocontent, zoals video- of muziekcontent die wordt gestreamd vanaf het internet of Bluetooth-apparaat. De technologie analyseert de track in realtime en scheidt de audio in de afzonderlijke delen (zoals stemmen, geluidseffecten of muziekinstrumenten) en wikkelt deze om de luisteraar heen. De HT-S2000 heeft een speciale middenluidspreker voor heldere dialoog en een ingebouwde dubbele subwoofer voor een krachtige bas.

Het instellen en gebruiken van de soundbar gebeurt middels de nieuwe Sony Home Entertainment Connect-app. De app leidt de gebruiker door de eerste instellingen, helpt bij het oplossen van problemen en biedt volledige controle over volume, geluidsvelden en meer vanaf een smartphone. De app biedt ook nuttige informatie zoals aanbevelingen voor functies, nieuwe software-updates en meer.

Met de optionele draadloze subwoofer (SA-SW5 / SA-SW3) kunnen meer lage tonen toegevoegd worden. Voeg de optionele draadloze achterluidsprekers van Sony (SA-RS3S) toe om de bioscoopervaring intenser te maken.

De Sony HT-S2000 zal een verkoopprijs hebben van €499 en is vanaf juni verkrijgbaar.

Reacties (0)