Nieuwste toevoeging aan de JBL Bar-serie is de JBL Bar 5.0 MultiBeam

07 januari 2021 1 Minuut 2 Reacties
JBL Bar 5.0 MultiBeamTM

JBL heeft een nieuwe soundbar toegevoegd aan het assortiment. In de JBL Bar-serie is de JBL Bar 5.0 MultiBeam het zojuist aangekondigde model. Deze nieuwe soundbar moet een ruime 3D-surround geluidservaring bieden en zo het bioscoopgevoel naar je eigen woonkamer brengen.

De JBL Bar 5.0 MultiBeam beschikt over vier passieve radiatoren die moeten zorgen voor een diepe en krachtige bas en helder kamervullend JBL 3S Surround Sound. En dat zonder dat je volgens de fabrikant een externe subwoofer nodig hebt. Het is een compacte alles-in-één soundbar die volgens JBL is ontworpen om een unieke luisterervaring te bieden bij het kijken naar je favoriete films, het streamen van muziek en tijdens gaming-competities.

Virtual Dolby Atmos en MultiBeam-technologie

Deze nieuwe soundbar beschikt over MultiBeam-technologie van Harman. Hierdoor moeten gebruikers volgens JBL het geluid kunnen horen en voelen, zonder dat daarbij extra luidsprekers nodig zijn. De 3D-surround geluidservaring moet komen door Virtual Dolby Atmos.

De nieuwe soundbar is daarnaast te integreren met diverse stemassistenten en muziekdiensten. Zo beschikt de soundbar over ondersteuning voor Alexa Multi-Room Music, Apple Airplay 2 en Chromecast built-in. Bluetooth is ook aanwezig om muziek te luisteren en tevens is deze nieuwe soundbar compatibel met iOS- en Android-apparaten.

Advertentie

JBL Bar 5.0 MultiBeam – Prijs en beschikbaarheid

Een ander model binnen de serie, de JBL Bar 9.1, bleek een uitstekende soundbar, zoals je in onze review kunt lezen. Laten we hopen dat dit model ook een waardige toevoeging is binnen de Bar-serie van JBL. We zullen er nog wel even op moeten wachten. De soundbar is vanaf het voorjaar van 2021 verkrijgbaar met een verkoopadviesprijs van 399 euro.

Lees meer over JBL.

jbl-bar-5-multibeam-foto-3
Lees ook

Review: JBL Bar 5.0 Multibeam – wachten op de prijsdaling


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Johan

Johan
07 januari 2021 om 20:12

Er is al weken iets mis met jullie rss feeds, klik op een titel krijg een ander verhaal

Inloggen
Martijn Chel

Martijn Chel
07 januari 2021 om 23:31

Klopt. Staat op de to do-lijst, maar helaas zijn er momenteel andere prioriteiten. Tijdelijk kun je /rss ipv /feed gebruiken.

Inloggen