Loewe introduceert SoundVision audiosysteem

08 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
Loewe-SoundVision

Loewe heeft tijdens de IFA 2011 al designconcepten voor TV's getoond en nieuwe designvolle audiosystemen gepresenteerd, maar daar wordt er nu nog een aan toegevoegd in de vorm van de Loewe SoundVision. Het systeem moet volgens de fabrikant een weergaloos geluid weergeven met een minimalistisch design. De SoundVision is een alles-in-één systeem dat overal in huis geplaatst kan worden.

Ook kan de SoundVision eenvoudig geïntegreerd worden in je thuisnetwerk om muziek te streamen vanaf een computer of mobiel apparaat. Het apparaat kan bediend worden via het 7.5 inch multitouch display of de Loewe Assist afstandsbediening. Loewe heeft maar liefst zes luidsprekers, waarvan twee met een subwoofer, ingebouwd in het systeem waarmee audio van CD, FM radio, internet radio, computer, iPod of iPhone af te spelen is.

Verder beschikt de SoundVision over AUPEO!, waarmee je aanbevelingen kunt ontvangen voor nieuwe muziek, en Gracenote, waarmee informatie weergegeven wordt over afgespeelde nummers en artiesten. Het is ook mogelijk om muziek via Bluetooth vanaf een mobiele telefoon naar de Loewe Soundvision te sturen. Deze muziek kun je dan weer afluisteren via een Bluetooth koptelefoon.

De Loewe SoundVision wordt geleverd in een Aluminium Zwart of Aluminium Zilver afwerking. De zijkanten van het apparaat kunnen in een kleur naar eigen smaak geleverd worden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)