Harman Kardon introduceert drie speakers, waaronder de Aura Studio 4

11 juli 2023 3 Minuten 0 Reacties
Harman Kardon speakers

Harman Kardon heeft in Zwitserland ter ere van het 70-jarige bestaan van het bedrijf drie nieuwe speakers gepresenteerd. De fabrikant komt met de Aura Studio 4 die 360-graden geluid biedt, de Go + Play 3 Bluetooth-luidspreker en de Luna draagbare luidspreker.

Harman Kardon Aura Studio 4

De Harman Kardon Aura Studio 4 combineert volgens de fabrikant hoogwaardige audio met een uniek design. De Aura Studio 4, de nieuwste in de Harman Kardon Aura Studio-lijn van Bluetooth-luidsprekers, is elegant ontworpen en dit gedeeltelijk met gerecycleerde materialen. De audioweergave wordt verzorgd door de 5,2″ omlaag gerichte subwoofer en het brede geluidsveld van de 6-speaker array. Je kunt verbinden met twee mobiele apparaten voor draadloze streaming.

Een palet van samengestelde geanimeerde lichtthema’s combineert de slimste technologie met een modern en uniek design. Je hebt de keuze uit Polar Light (verbeelding en fantasie), Galaxy (de oneindige ruimte ontdekkend), Rainy Night (kalmerend), Cloud (ontspannend) of Fireplace (betoverend). De stof van de luidsprekerfront is geweven van 100% gerecycleerd polyestergaren, al het aluminium is 100% gerecycleerd en de luidsprekerbehuizing is gemaakt van 85% post-consumer gerecycleerd plastic. De luidspreker is ook verpakt in FSC-gecertificeerd papier dat is bedrukt met soja-inkt.

Harman Kardon Aura Studio 4 is vanaf 15 september in Europa verkrijgbaar voor €329,99.

Harman Kardon Go + Play 3

De Harman Kardon Go + Play 3 is een nieuwe draagbare luidspreker, die van binnen en van buiten opnieuw is vormgegeven. Dankzij de krachtige 3-weg stereodrivers, inclusief een nieuwe zichtbare naar beneden gerichte subwoofer moet de luidspreker een krachtig, dynamisch ruimtevullend geluid bieden. De speaker kan met Bluetooth zowel muziek, podcasts, telefoongesprekken en meer afspelen. Hij komt met een batterijduur tot 8 uur stemt zichzelf automatisch af op zijn nieuwe omgeving voor een geoptimaliseerde geluidservaring.

Met zijn halfronde vorm behoudt de nieuwe generatie van de Harman Kardon Go + Play zijn herkenbare uitstraling, maar dan met een verfijnd en verhoogd design. De luidspreker is voorzien van luxe stoffen en hoogwaardige materialen. Het ontwerp kenmerkt zich door een bovenkant van gehard glas met touchscreen en een handgreep van geanodiseerd aluminium zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Voor de stof is aan de buitenkant is 100% gerecycled polyestergaren gebruikt, voor de handgreep 90% gerecycled aluminium en voor het interne frame is 85% gerecycled plastic gebruikt.

De USB-oplaadpoort zorgt ervoor dat je de speaker gemakkelijk op kan laden en met de dubbele far-field microfoons kun je telefoongesprekken voeren, zelfs als je niet naast de speaker staat. Koppel twee speakers draadloos aan elkaar voor een nog groter stereogeluid in grotere ruimtes binnen en buiten.

De luidspreker is vanaf 15 september 2023 in Europa verkrijgbaar voor €349,99.

Harman Kardon Luna

De Harman Kardon Luna Bluetooth-speaker integreert in elke omgeving dankzij zijn minimalistische design. De behuizing van zachte stof en het geanodiseerde aluminium bovenpaneel zien er niet alleen verfijnd uit, maar voelen prettig aan. Het draagbare, ergonomische design is ideaal om de speaker overal mee naartoe te nemen.

De Luna is voorzien van een 2-weg luidsprekersysteem en wil je genieten van een echte stereobeleving, koppel dan twee luidsprekers met elkaar. De ingebouwde batterij van de Harman Kardon Luna gaat tot 12 uur mee. En met zijn IP67 stof- en waterbestendigheid kan de luidspreker regenwater of zelfs een snelle duik in het zwembad weerstaan.

De stof die om de luidspreker heen zit is geweven van 100% gerecycled polyester garen. 85% gerecycled plastic van consumentenafval wordt gebruikt in het frame en het bovenpaneel is gemaakt van 50% gerecycled aluminium. Bovendien wordt het verpakt in FSC-gecertificeerd papier bedrukt met soja-inkt en de batterij is vervangbaar bij aangewezen reparatiecentra.

De nieuwe draagbare luidspreker is vanaf 15 september verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart voor €179,99.

Reacties (0)