Gesponsord Audio Gesponsord door Yamaha

Gratis Yamaha In-Ears bij aanschaf van een Yamaha Soundbar (Adv)

18 oktober 2022 1 Minuut 0 Reacties
Yamaha TW-ES5A

De komende maand geniet je dubbel van muziek bij Yamaha. Koop tussen 18 oktober en 18 november 2022 een willekeurige Yamaha Soundbar en je krijgt Yamaha In-Ears helemaal gratis!

Wanneer je in de komende actiemaand een soundbar van Yamaha koopt ontvang je gratis In-Ears of korting op de high-end modellen middels een cashbackactie. Koop de soundbar en de oordopjes bij een geautoriseerde dealer, vul het formulier in en ontvang je aankoopbedrag op de In-Ears volledig terug. Dat is wel heel voordelig genieten van muziek.

Het maakt dus echt niet uit welke soundbar je kiest. Ga je voor de betaalbare Yamaha SR-C20A of ga je all-in met de Yamaha YAS-209 met subwoofer? Koop een willekeurige Yamaha Soundbar en krijg Yamaha In-Ears helemaal gratis.

Wist je dat Yamaha In-Ears beschikken over Listening Care om je oren in topconditie te houden? Ook op lagere volumes hoor je alle details in de muziek. Zo heb je niet de neiging om de oortjes heel hard te zetten en voorkom je een gehoorbeschadiging. Dankzij ondersteuning voor de hoogwaardige audiocodec Qualcomm aptX, Yamaha True Sound, ondersteuning voor spraakassistenten en de Yamaha Headphone Control-app met equalizer geniet jij overal van muziek in topkwaliteit met de Yamaha In-Ears.

Dit is hoe de actie werkt

Koop een willekeurige Yamaha Soundbar en de In-Ears (of headphone) bij een geautoriseerde dealer tussen 18 oktober 2022 en 18 november 2022.

Vul het formulier in op http://europe.yamaha.com/cashback voor 2 december 2022. Houd je aankoopbon en serienummers paraat.

Zodra je claim is beoordeeld ontvang je binnen 28 dagen je aankoopbedrag voor de in-ears terug op je bankrekening.

Deze modellen doen er mee

Koop je de In-Ears TW-E3B, TW-ES5A of de TW-E5B samen met je soundbar? Je krijgt 100 procent van de aankoopprijs terug op je rekening. Ga je voor de high-end modellen TW-E7B of de hoofdtelefoon YH-E700A? Dan krijg je 50 procent van de aankoopprijs terug op je bankrekening.

Deze actie is geldig voor Nederland en België.

Reacties (0)