Gratis 3 maanden Spotify Premium bij nieuwe Denon CEOL en CEOL Piccolo

19 december 2012 1 Minuut 0 Reacties
Denon-CEOL-Piccolo

Denon gaat de lancering van zijn twee nieuwe lifestyle-gerichte netwerk muziek systemen extra kracht bijzetten door een samenwerking met Spotify aan te gaan. Elke consument in de Benelux krijgt vanaf nu bij aankoop van een Denon CEOL of CEOL Piccolo een gratis Premium Spotify account waarmee je drie maanden lang toegang krijgt tot een grote muziekbibliotheek.

Denon CEOL Piccolo

De nieuwe CEOL Piccolo maakt verbinding met je netwerk en biedt toegang tot internetradio, netwerk audiostreaming en WiFi. Daarnaast kun je Apple apparaten aansluiten via de iPod dock of de USB poort aan de voorzijde, en uiteraard kun je ook profiteren van Apples eigen streaming technologie AirPlay. Daarnaast kun je muziek vanaf een pc, NAS of internet streamen aangezien de CEOL Piccolo DLNA 1.5 gecertificeerd is en kan communiceren met andere componenten binnen het netwerk.

Het geheel wordt afgemaakt door een afstandsbediening, maar je bedient het apparaat net zo gemakkelijk met behulp van de nieuwe Denon Remote App voor iOS en Android apparaten. De Denon CEOL Piccolo is uitgerust met een DRA-N5 netwerkreceiver en perfect bijpassend SC-N5 speakersysteem.

Denon CEOL N-8

De Denon CEOL N-8 is de grotere broer van de Piccolo. De N-8 profiteert van alle nieuwe technologische ontwikkelingen van de CEOL Piccolo. Voor toegang tot nog meer content is de RCD-N8 netwerk CD receiver uitgerust met een ingebouwde FM tuner met RDS, plus een hoogwaardige CD-drive voor het afspelen van MP3- en WMA-bestanden.

Lees meer over de nieuwe Denon CEOL systemen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)