Epos GTW 270 Hybrid Wireless-oordoppen voor gamers aangekondigd

21 januari 2021 1 Minuut 0 Reacties
epos-gtw-270

De nieuwe Epos GTW 2070 Hybrid Wireless-oordoppen kunnen gebruikt worden in combinatie met smartphones en spelcomputers.

De Epos GTW 270 Hybrid Wireless-oordoppen beschikken over lage latency-audio. Dat betekent dat er dus bijna geen vertraging in het geluid zit. Als je muziek luistert, is vertraging op de lijn niet zo’n probleem. Maar wanneer je video’s kijkt of videogames speelt, dan kan enige vertraging wel voor irritatie zorgen.

Epos GTW 270 met lage latency

Die lage latency wordt bereikt door de meegeleverde usb-c-dongle en ondersteuning voor aptX. Die stop je in de usb-c-poort van je Android-smartphone of Nintendo Switch, waardoor je zonder al te veel problemen de audio hoort door de oordoppen. Ook kun je de oordoppen gewoon koppelen aan allerlei andere apparaten met bluetooth aan boord; je hebt die usb-c-dongle niet nodig. Dit is echter wel de manier om draadloze audio te krijgen op je Switch. Er wordt ook een usb-c-naar-usb-a-conversiekabel van 1,5 meter meegeleverd voor de pc en PlayStation-consoles.

De accu in de oordoppen gaan vijf uur mee, na negentig minuten opladen. De meegeleverde gunmetal silver draaghoes biedt twintig uur extra batterijduur. Daarnaast beschikken ze over verwisselbare rubberen oordopjes en een ergonomische pasvorm. Verder is er ipx5-waterbestendigheid, waardoor de oordopjes beschermd zijn tegen zweet en lichte regen.

Advertentie

Die ergonomische pasvorm moet, in combinatie met Epos’ eigen miniatuur audiodrivers, zorgen voor een diepe krachtige bass, natuurlijke mids en scherpe hoge tonen, ontwikkeld voor gaming. Zo biedt de Epos GTW 270 Hybrid ook dual-channel standaard bluetooth 5.1 voor transmissie via luidsprekers en microfoons. De dubbele microfoons van de oordopjes bieden heldere communicatie, waardoor achtergrondgeluiden worden verminderd.

Prijs en beschikbaarheid

De Epos GTW 270 Hybrid wordt geleverd met een draagbare laadhoes, usb-c-dongle, oordopjes in verschillende maten en de conversiekabel voor de verkoopadviesprijs van 199 euro. De dongle-vrije versie van de GTW 270 kan nu gepre-ordered worden voor de aanbevolen verkoopprijs van 169 euro. Beide draadloze oordopjes zijn te vinden op de website van de fabrikant.

Reacties (0)