Draadloos HDMI met de Marmitek GigaView820

12 oktober 2010 1 Minuut 0 Reacties
Marmitek-GigaView820

Wanneer je een mooie flatscreen TV aan de muur hebt hangen wil je natuurlijk geen kabels over de muur zien lopen. Een optie is om deze in de muur te verwerken, maar waarom niet gewoon met een draadloze HDMI oplossing werken? Marmitek komt met een opvolger voor haar GigaVideo800 draadloze HDMI oplossing, de GigaView820. Je monteert de ontvanger van de GigaView820 heel eenvoudig en onzichtbaar tegen de muur achter je TV of op het plafond bij de projector.

De GigaView820 is een HDMI switcher, zender en splitter in één. Het apparaat zendt het Full HD van twee aangesloten HD apparaten ongecomprimeerd en zonder kwaliteitsverlies draadloos – over een afstand tot maximaal 30 meter – naar je HD TV elders op dezelfde verdieping. Door de ingebouwde splitter kun je ook op de zender een HD TV aansluiten om lokaal de aangesloten apparatuur te kunnen blijven bekijken. Het draadloos ontvangen signaal wordt zonder vertraging (perfect voor game consoles en wanneer het geluid via een andere bron gaat dan het beeld) doorgestuurd en heeft exact dezelfde eigenschappen als wanneer het signaal door een hoogwaardige HDMI kabel wordt verstuurd. De Marmitek GigaView820 ondersteunt alle digitale resoluties, dus zowel 480p, 576p, 720p, 1080i als 1080p @ 60fps (Full HD).

De GigaView820 bestaat uit een zender en ontvanger. De ontvanger wordt aangesloten op de TV, terwijl op de zender een TV of beamer en twee HD apparaten kunnen worden aangesloten. Dit kunnen alle AV apparaten zijn, die voorzien zijn van een HDMI uitgang. Een belangrijk voordeel van de GigaView820 is dat het niet meer nodig is om kabels van HD apparaten constant om te pluggen op de HD TV of projector.

De Marmitek GigaView820 is vanaf heden verkrijgbaar voor een adviesprijs van 399,00 euro.

Reacties (0)