Denon lanceert CEOL N-8 en Piccolo muzieksystemen met AirPlay

09 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
Denon-CEOL-Piccolo

Denon heeft vandaag twee lifestyle-gerichte netwerk muzieksystemen gelanceerd die toegang bieden tot alle moderne muziekbronnen, waaronder je mobiele apparaten en muziek via de Spotify muziek streaming dienst. De CEOL N-8 en CEOL Piccolo moeten vanaf deze maand te koop zijn als compleet systeem met speakers of als losse netwerk speler.

Denon CEOL Piccolo

De nieuwe CEOL Piccolo maakt verbinding met je thuisnetwerk en biedt toegang tot internetradio en netwerk audiostreaming. Apple apparaten kunnen aangesloten worden via het iPod dock of de USB poort aan de voorzijde, en daarnaast kun je draadloos muziek streamen via Apple’ss eigen streamingtechnologie AirPlay. Ook kun je muziek vanaf een PC, een NAS, een smartphone of tablet, of het internet streamen aangezien de CEOL Piccolo DLNA 1.5 gecertificeerd is.

Voor het streamen van muziek van online muziekdiensten is er ondersteuning voor Spotify en Last.fm. Via de digitale ingang kun je het systeem uitbreiden, bijvoorbeeld door een TV of decoder aan te sluiten. Het systeem wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, maar je kunt het apparaat ook bedienen met behulp van de nieuwe Denon Remote App voor iOS en Android apparaten. De CEOL Piccolo is uitgerust met een DRA-N5 netwerkreceiver en perfect bijpassend SC-N5 speakersysteem.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)