DALI Katch: eerste details draagbare speaker bekend

16 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
DALI-Katch

Twee weken terug berichtten we al over de komst van een draagbare luidspreker van DALI en vandaag zijn de eerste details van de speaker bekendgemaakt. Het model krijgt de naam DALI Katch mee en moet ondanks het compacte formaat een hoogwaardige audiokwaliteit bieden.

DALI Katch speaker

De DALI Katch is in bijna alle opzichten een premium speakers, maar dan klein en draagbaar. De luidspreker komt met een aluminium behuizing, een Klasse-D versterker met een vermogen van tweemaal 18 Watt, twee 21mm softdome tweeters en twee 3,5-inch aluminium woofers. Voor een optimale audioweergave is de speaker voorzien van twee ‘placement profiles’. Je kunt kiezen uit een profiel voor wanneer de speaker vrij staat en een profiel voor wanneer de speaker tegen een wand staat.

Verder komt de Katch met bluetooth 4.0 aptX voor het streamen van muziek en ook is NFC aanwezig voor een eenvoudige koppeling met je mobiele apparaat. De speaker is voorzien van een mini-jack-aansluiting zodat je elke mediaspeler kwijt kunt en de accuduur van het apparaat bedraagt maximaal 24 uur. DALI geeft aan dat de usb-poort naast opladen ook voor het aansluiten van een Chromecast Audio-dongel gebruikt kan worden zodat je muziek via je netwerk kunt afspelen.

Vanaf 1 oktober moet de DALI Katch in de winkels liggen. De speaker komt in een Dark Shadow, Cloud Grey en Green Moss afwerking. Over de prijs is nog niets bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)